Angående öppna träningar för herrlaget

Av Redaktionen, Publicerat för 2 veckor sedan.

Hammarby Fotboll strävar efter att i största möjliga mån vara öppna mot supportrar och media och i regel är herrlagets samtliga träningar, utöver den sista matchförberedande, öppna för besökare. Dessvärre är förutsättningarna för detta mycket dåliga kommande månad.

 

Just nu beror det på vädret. På grund av det kraftiga snöfallet och kylan har den sportsliga ledningen valt att lägga träningarna under tak. Det innebär att laget tränar på Tele2 Arena samt i Nackatältet. På Tele2 Arena är det förenat med stora ekonomiska kostnader och logistiska utmaningar att ta emot besökare och i Nackatältet är det väldigt knappa utrymmen.

 

I den närmsta framtiden kommer dessutom sprängningsarbetet påbörjas på Årsta IP som ett första steg i byggande av det nya klubbhuset. Då kommer herrarnas hela verksamhet med allt från omklädningsrum till gym tillfälligt flyttas till Tele2 Arena, vilket omöjliggör besök. 

 

Hammarby Fotboll förstår värdet av öppna träningar, inte minst när den allsvenska premiären närmar sig, och kommer därför jobba hårt för att försöka hålla ett antal öppna träningar trots situationen. Vilka det blir kommer att aviseras på hemsidan.

Vi ber om ursäkt för den tillfälliga försämringen i öppenheten mot våra supportrar och vill försäkra om att det här endast är en tillfällig lösning. 

Kvadrat 600x600 Premiär
Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner 600x600

ANNONS