Astrids och Bajen förlänger och utökar samarbetet

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Restaurang Astrids och Bajen har förnyat sitt samarbete över 2017. ”Väldigt roligt. Astrids levererar mat och dryck till laget och media vid matcher, till kansliets möten, till sponsorträffar och till kunden på restaurangerna i Ängby och Mälarhöjden”, säger Mats Åberg på Hammarby Fotbolls marknadsavdelning. ”Det är med stolthet och glädje som vi engagerar oss i Bajen, den positiva energi det medför är oerhört stimulerande”, säger säger Sasja Velander, en av Astrids ägare.

 

Mats Åberg, Key Account Manager på Hammarby Fotbolls marknadsavdelning:
– Det är väldigt roligt att vi förlänger och än en gång fördjupar samarbetet med Restaurang Astrids. Astrids är leverantör av mat och dryck, såväl till laget och media i samband med matcher, till kansliet i samband med möten, sponsorträffar som till kunden på restaurangerna i Ängby och Mälarhöjden. Astrids strävar alltid mot förstklassig leverans. Det är ytterst tillfredställande att jobba med en så seriös aktör.

 

Sasja Velander, en av Restaurang Astrids ägare:
– Det är med stolthet och glädje som vi på Astrids engagerar oss i Hammarby. Att vara en del av Hammarbyfamiljen och den positiva energin som det medför är otroligt stimulerande. Vi känner igen oss i Hammarbys värdegrunder där Ambition, Rötterna, Kärlek, Gemenskap och Respekt även är ledord i vår verksamhet.Vi ser fram emot ett långt och givande samarbete där vi tillsammans med Hammarby fortsätter att leverera mat & serviceupplevelser. Spelare, ledare & partners är en del av de som löpande upplever Astrids.

 

Om Astrids:
Astrids Restauranger & Catering består av två restauranger (Ängby och Mälarhöjden) samt cateringverksamhet. Med näsorna i de svenska och franska grytorna erbjuder vi kvalité, personlighet och omtanke både på plats hos oss och på plats hos er. Rustik matlagning från grunden både för fest och vardag.
Med familjen som en central punkt i våra liv, har självklart barnen en alldeles särskild plats hos oss på Astrids. Med barnrum på restaurangerna och en alldeles egen barnmeny är upplevelsen lika stor för barn som för vuxna.  

Cateringverksamheten innefattar allt ifrån stora företagsevent och kontorsluncher till det privata bröllopet och dopfikat. Astrids bidrar till att höja kvalitén och upplevelsen kring måltiden.

MOb 1
enskede600x600
Hemsida_600x600
600x600_sidobanner
Golfsouth
600x600_banner_HIF_V10
Hemsida_600x600_v3
BAJENKONST_NY_Mob
FIFA17_MobNY
Bajenmotiv_mob
Banner 600x600
TRES0514_Supporterabonnemang_HIF_600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
brödernaohlsson_banner_mob
600x600_banner
moderna_forsakringar_250x250
interbus
grasroten-250x250-utbetalning
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

hif_jobbafoross