Futsal: Biljetter till derbyt mot Djurgården släpps på fredagen för säsongare och medlemmar

Av Redaktionen, Publicerat för 4 veckor sedan.

Den 3 december spelar Hammarby hemmaderby mot Djurgården i Svenska Futsalligan. Biljetter till matchen kommer att släppas på fredagen, och då för de som haft säsongskort till Hammarby Fotbolls hemmamatcher i Allsvenskan 2017, samt för medlemmar i Hammarby IF FF.

 

 

Söndagen den 3 december är det alltså dags för futsalderby i Eriksdalshallen. Säsongskortsinnehavare och medlemmar kommer att från och med nu på fredag kunna köpa biljetter till matchen, då via ett mailutskick med biljettlänk (förköp 50 kronor per biljett). Biljetter kommer endast att erbjudas till Hammarbysupportrar eftersom Eriksdalshallen inte räcker till för ett derbyarrangemang.

 

 

– Det är ett beslut vi tagit utifrån de förutsättningar som råder i dagsläget i Eriksdalshallen. Vi väntar oss mycket publik, och säkerhetssynpunkt uppfyller hallen inte de kriterier som krävs för att kunna ta in bortasupportrar till en match av det här slaget. De åtgärder som skulle behöva vidtas är förenade med allt för stora kostnader, säger Hammarby Fotbolls evenemangsansvarige Göran Rickmer.

 

 

Eriksdalshallen rymmer 1800 åskådare, och Hammarbys ambition är att matchen ska bli slutsåld. Till nästa säsong finns ett inriktningsbeslut på att futsalmatcher med särskilt stort intresse ska spelas i Hovet eller i Globen. Huruvida klubben går vidare med det utvärderas utifrån hur stor uppslutning det blir till derbyt den 3 december.

 

 

Skulle det finnas biljetter kvar matchdag kostar dessa 70 kr i dörren.

Kryssning Instagram 1
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
Sidobanner
HeForShe_mob
enskede600x600
Hemsida_600x600
BAJENKONST_NY_Mob
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS