Förhandsbeställ officiella biografin om Ronnie Hellström!

Av Redaktionen, Publicerat för 5 månader sedan.

Om några veckor släpper Idrottsförlaget Ronnie Hellströms officiella biografi, Ronnie – bäst i världen. Boken markandsförs i samarbete med och till förmån för Hammarby Fotboll, och du kan förhandsbeställa ditt ex i dag!

 

Klilcka här för att förhandsbeställa Ronnie – bäst i världen

 

Ronnie Hellström hade aldrig några andra drömmar än denna: att bli en målvakt av världsklass. Han levde sin dröm. Ja, mer än det, verkligheten överträffade drömmen.

Uttagen till världslaget i VM 1974 i Västtyskland. Uttagen till världslaget i VM 1978 i Argentina. Vid fyra tillfällen rankad som Europas bästa målvakt av det högt ansedda fotbollsmagasinet France Football.

Han blev legendarisk och älskad tre gånger om: i Hammarby, i Kaiserslautern och via landslaget av hela svenska folket.

 

 

Sepp Maier, en av Tysklands bästa målvakter genom tiderna och medlem i VM-guldlaget 1974, fick en gång frågan om i vad mån turen hade spelat in i hans karriär. Han svarade: ”Den största tur jag haft är att Ronnie Hellström inte föddes i Tyskland – för då hade jag inte fått spela en enda landskamp.”

 

 

Här är boken om bajaren som var bättre än de bästa – ja, bäst i världen.

Här är boken om Ronnie Hellström.

 

 

Författare till boken förutom Ronnie Hellström är Tore S Börjesson (mångårig profil på Aftonbladet) är en journalist med musik och sport som huvudsyssla och rock’n’roll som livsluft. Tore har skrivit flertalet böcker sedan tidigare bl.a. Hammarby Fotboll 100 år (medförfattare), Bröderna Ohlsson – sex decennier i Bajens tjänst, Dregens självbiografi m.fl.

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS