Grow Söderort fyller fem år - så bidrar du till insamlingen i år också!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Till sommaren kommer Grow Söderort, Bajen Fans supporterinitiativ, fylla fem år. Under dessa år har bland annat närmare 290 000 kr samlats in. Det har omvandlats till 261 säsongskort som delats ut till ungdomar som inte haft råd att köpa egna säsongskort.
I år är inget undantag!

 

Inom Grow Söderorts ramar har Bajen Fans även grundat ett fotbollslag i Colombia tillsammans med Bajenprofilen Sebastian Bojassen. Ansvarig för projekten har sedan starten varit Christoffer ”Bajenprästen” Abrahamsson.

 

Grow Söderort har funnits ett par år nu, hur känns det?

– Det känns givetvis väldigt roligt! Det som från början var en idé för att hjälpa fler bajare att kunna stötta klubben har vuxit, utvecklats och förändrats. Vi har hela tiden prövat oss fram och lärt oss av det som inte blivit så lyckat.

 

I år fortsätter insamlingen till säsongskort. Kan du berätta mer om själva idén?

– Vi har under snart fem år hjälpt de som inte har möjligheten att köpa egna säsongskort att tilldelas ett. Idén är väldigt enkel. Givmilda bajare skänker pengar till Bajen Fans och alla pengar går oavkortat till inköp av säsongskort till andra bajare.

 

Vad är målsättningen i år?

– Som det ser ut nu behöver vi få in drygt 60 000 kr. Hittills har vi samlat in drygt 15 000 kr, så vi har en bra bit till vi är i mål. Varje år har vi lyckats, så vi borde kunna klara av det tillsammans även i år… men just nu skulle vi behöva göra ett ryck så vi verkligen lyckas få in de pengar vi behöver! Insamlingen avslutas den 15 mars.

 

Hur kan folk stötta?

– Enklast är att folk swishar till 123 615 65 82 och märker inbetalningen med Grow Söderort. Om någon, likt mig, inte har swish går det utmärkt att ge via Bankgironummer 837-5313, även då är det viktigt att inbetalningen märks med Grow Söderort. Finns det grönvita företagare som vill ge större summor kan de mejla mig på christoffer@bajenfans.se

 

Finns det något mer du vill säga?

– Jag vill passa på att tacka alla som på olika sätt stöttat Grow Söderort genom åren. Det har varit en sån stor förmån att få driva detta projekt. Varje år har jag fått se hur mycket gott som finns inom Bajen. Nu hoppas jag att vi får in de pengar vi behöver och att vi kan stötta Bajen till många nya sköna segrar i år!

Kvadrat 600x600 Premiär
Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS