Här är Hammarby Fotboll e-sportorganisation

Av Per Buténas, Publicerat för 3 månader sedan.

Tidigare i år gick Hammarby Fotboll ut med att klubben kommer att sätta ihop ett e-sportlag för att delta i EA Sports FIFA-turneringar. Inom kort kommer vi att presentera spelarna, men först introducerar vi personerna i e-sportsatsningens organisation.

 

 

Personerna bakom kulisserna i Hammarby Fotbolls e-sportssatsning är Jonas Myrstedt, Philip Klang och Per Buténas. Alla tre är bekanta ansikten i Bajen sedan tidigare då de jobbat ideellt med klackservice sedan ett par år tillbaka. 

 

 

Sedan maj i år har de i samarbete med Hammarby Fotbolls marknadsavdelning även haft ansvaret att organisera och planera rekryteringsprocessen som i dag lett fram till att klubben inom kort kommer att presentera tre kontrakterade FIFA-spelare. Det handlar alltså om e-sportspelare som kommer att representera och tävla för Hammarby Fotboll i e-sportsammanhang nationellt som internationellt.

 

Jonas Myrstedt har det övergripande ansvaret som lagledare, Philip Klang med bred och stor kunskap kring FIFA är lagets coach och Per Buténas är redaktionellt ansvarig. Per kommer att rapportera om spelarna, laget, matcher och turneringar i Hammarby Fotbolls kanaler men främst i Hammarby Fotbolls e-sports egna kanaler på Facebook, Instagram och Youtube som lanseras i dagarna, och inom kort presenteras alltså även Hammarby Fotbolls e-sportspelare.

 

På bilden: från vänster Jonas Myrstedt, Per Buténas, Philip Klang

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS