Helgens möte med BP inställt

Av Axel Pershagen, Publicerat för 1 månad sedan.

Hammarbys bortamatch mot Brommapojkarna ställs in. Orsaken är småskavanker i Hammarbys trupp.
– Vi har inte så många spelare att ställa på planen och det skulle helt enkelt inte ge oss något att spela matchen, säger sportchef Jesper Jansson.

 

Hammarby hade ett planerad möte med BP på Grimsta IP på lördag men matchen har nu ställts in på Hammarbys initiativ.

 

Sportchef Jesper Jansson förklarar: 

– Jeppe (Andersen) och (Mads) Fenger är skadade sedan tidigare och Junior är friskförklarad men inte redo för match. Gershon Koffie och Neto Borges är inte på plats ännu och Arnór (Smárason) och (Imad) Khalili är sjuka. Dessutom har vi lite småskavanker i truppen med exempelvis Simon Sandberg som stod över matchen mot HJK och Leo (Bengtsson) och Sander (Svendsen) som klev av i samma match. Utöver det är det några som har lite känningar som det brukar vara så här års och då har vi inte många spelare att ställa på planen. Det skulle helt enkelt inte ge oss något att spela matchen. Tvärtom riskerar vi bara fler småskador eftersom vi skulle tvingas använda de tillgängliga spelarna i 90 minuter i minusgrader tidigt på försäsongen.

 

Om du redan köpt biljett till matchen hänvisar vi dig till Brommapojkarnas hemsida. Klubben kommer att gå ut med information där. Klicka in på www.ifbp.se

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

hif_bejendealen-small