HTV: Hammarby förlänger med Junior

Av Love Gustafsson, Publicerat för 1 vecka sedan.

Förra året överraskade han många – men inte alla – i sin första säsong i Hammarby. Nu står det klart att den tongivande mittfältaren förlänger sitt kontrakt, och det nya avtalet gäller fram till sommaren 2020.
– Vi är oerhört stolta och nöjda med att Junior förlänger sitt avtal med oss, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

 

Inför säsongen 2017 lämnade Serge-Junior Martinsson Ngouali Brommapojkarna för Hammarby. Det var mittfältarens första klubbyte som senior. Brommapojkarna hade vunnit division 1 norra, men många frågade sig i fall steget till Allsvenskan inte var för stort för honom. Nu hade Junior redan spelat Allsvenskan för Brommapojkarna, och dessutom gjort landskamper för Gabon, och det var bara att konstatera att många underskattat hans kapacitet som fotbollsspelare.

 

Efter att ha kommit igång ordentligt ett par omgångar in i förra årets serie utgjorde Junior en av Hammarbys mest tongivande spelare, fram till att en skada på höstkanten höll honom ur spel återstoden av säsongen.
Nu är Junior i full gång igen och har alltså just skrivit på ett nytt kontrakt med Hammarby.

 

– Vi är väldigt glada över att kunna förlänga med Junior, som var kanske vår viktigaste spelare i fjol innan skadan. Han har en oerhört stor potential i kroppen och är en av allsvenskans bästa på sin position, säger Jesper Jansson.

 

junior_twitt
Foto: hammarbyfotboll.se

 

För Junior väntar härnäst första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen som spelas mot Vasalund på Tele2 Arena nu på söndag – köp biljett här!

 

Foto överst: Bildbyrån

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner 600x600

ANNONS