Jobba för oss - damerna söker volontärer till matchdagsorganisationen

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 månad sedan.

Hammarby Fotboll är till säsongen 2017 i behov av fler volontärer till damernas matcher på Zinken. Är du intresserad av att bli en av oss?

 

  • Publikvärdar

Hammarby Fotboll arbetar ständigt för att förbättra upplevelsen för vår publik och en viktig del i den upplevelsen är det arbete våra publikvärdar utför före, under och efter en vanlig match på Zinkensdamms IP. Vi söker nu dig för att förstärka vår publikvärdsorganisation! Introduktioner för blivande publikvärdar kommer att börja hållas i mitten av april (och löpande vid behov).

 

  • Vad är en Publikvärd?

En publikvärd är Hammarby Fotbolls förlängda arm till våra besökare, för att ge alla som kommer till våra matcher bästa möjliga service genom hälsa alla välkomna och att kunna svara på de frågor man kan ha rörande arrangemanget. Man får utbildning inom både service, HLR och brandskydd – allt för att ha rätt förutsättningar för att göra ett toppenjobb!

 

  • Vad gör vi på matchdag?

Vi träffas en stund innan vi öppnar dörrarna till publiken och går igenom dagens match tillsammans med övriga personalgrupper så alla har samma information inför arrangemanget. Sen går publikvärdar ut till sina respektive arenadelar och tar han om publik, före, under och efter matchen. När alla har gått hem så träffas vi igen och går igenom allt som har hänt ihop.

 

  • Varför behövs du?

För att underlätta för alla våra besökare och för att få dem att känna sig väl omhändertagna. Alla våra besökare, nya som regelbundna uppskattar alla ett välkomnande, för de flesta besökare är det en viktig del av våra arrangemang!

 

  • Vad får man?

Arbetet är ideellt men ger möjligheten och äran att hjälpa Hammarby i mycket viktiga områden som gör att arrangemangen går att genomföra. Personalen får uppleva att vara en del i matchdagsorganisationen och lära sig arrangemangsarbete. Det ger även vid väl genomfört arbete en erfarenhet till ditt personliga CV och möjlighet att få en god referens till andra. Vid varje match serveras fika till all ideell personal.

 

Vill du vara med? Skicka ett mail till andreas.jonsson@hammarbyfotboll.se!

HeForShe_mob
600x600_hammarby.se_square
600x600_topbanner_handske
Synsan_sidobanner
600x600_hammarby.se_squareSign
enskede600x600
Hemsida_600x600
600x600_sidobanner
Golfsouth
600x600_banner_HIF_V10
Hemsida_600x600_v3
BAJENKONST_NY_Mob
FIFA17_MobNY
Banner 600x600
TRES0514_Supporterabonnemang_HIF_600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
brödernaohlsson_banner_mob
600x600_banner
moderna_forsakringar_250x250
interbus
grasroten-250x250-utbetalning
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

600x600_hammarby.se_square

ANNONS