Nobba dyra andrahandsplåtar – köp direkt från klubben

Av Redaktionen, Publicerat för 3 månader sedan.

Svensk Elitfotboll, SEF, uppmärksammar nu problemet med andrahandsbiljetter som säljs till överpriser av olika företag. SEF understryker vikten av att köpa biljett endast via de allsvenska klubbarnas officiella kanaler, vilket självklart även gäller när du ska köpa biljett till Hammarby Fotbolls matcher. 

– Vi uppmanar alla hammarbyare att köpa biljetter direkt via hammarbyfotboll.se, och vid slutsålda matcher rekommenderar vi Facebook-gruppen Gröna Marknaden, säger Hammarby Fotbolls biljettansvarige Markus Nilsson.

 

 

SEF ser andrahandsmarknaden för fotbollsbiljetter som ett växande problem.

“Med anledning av de andrahandsförsäljare av biljetter till Allsvenskan som finns så vill påminna och uppmana våra supportrar, följare och andra intresserade att köpa sina matchbiljetter från de officiella kanalerna.

Det har kommit till vår kännedom att det finns företag som sätter i system att köpa upp biljetter hos lagen i Allsvenskan och sedan säljer dem vidare till extremt höga priser”, skriver SEF i en text på svenskelitfotboll.se som du kan läsa i sin helhet här

 

 

Hammarby Fotbolls biljettansvarige Markus Nilsson välkomnar att SEF belyser problemet.

– Vi uppmanar alla Hammarbyare att köpa biljetter direkt via vår hemsida hammarbyfotboll.se. Dels för att förhindra att biljetter säljs till högre pris än vad man ska behöva betala för att gå på Bajenmatch, men också eftersom det är det enda sättet där vi kan garantera biljettköparen att biljetten är giltig och att man kommer in på matchen.

 

– Vid slutsålda matcher som inträffar någon eller några gånger per säsong så hänvisar vi till gruppen Gröna Marknaden på Facebook, som drivs av våra engagerade supportrar och som skapats just för att motverka problematiken med överpriser och att ogiltiga biljetter säljs, säger han.

 

 

Foto: Therese Back

Banner-600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
Sidobanner
HeForShe_mob
600x600_topbanner_handske
enskede600x600
Hemsida_600x600
600x600_sidobanner
600x600_banner_HIF_V10
Hemsida_600x600
BAJENKONST_NY_Mob
FIFA17_MobNY
Banner 600x600
TRES0514_Supporterabonnemang_HIF_600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
brödernaohlsson_banner_mob
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

hif_bejendealen-small