Tim Markström lämnar Bajen – Benny Lekström ersätter

Av Love Gustafsson, Publicerat för 7 månader sedan.

På torsdagen blev det klart att det blir ett skifte i Hammarbys målvaktsuppsättning. Tim Markström lämnar Bajen efter fyra och ett halvt år, och ersätts av Benny Lekström som återvänder till grönvitt efter nära tio år.

 

 

Inför säsongen 2013 skrev Tim Markström på för Hammarby, och blev senare samma år utlånad till IK Brage. Därefter har han ingått i Hammarbys målvaktsuppställning fram till nu när det står klart att Tim avslutar sin tid i klubben lagom till sommarens transferfönster öppnar.

 

 

– Tim har lagt ner ett stort jobb för Hammarby där han alltid visat hundraprocentig inställning på träning  och i förberedelserna inför matcher. Vi önskar honom stort lycka till i hans fortsatta karriär, säger sportchef Jesper Jansson.

 

 

Tims ersättare blir Benny Lekström, som i sin tur alltså återvänder till Hammarby där han spelade från senhösten 2005 till 2007. Därefter har han bland annat spelat i Norge, och senast i IK Sirius. Under våren har han stått utan kontrakt, men hållit igång med Hammarby. Kontraktet han skrivit på sträcker sig säsongen ut.

 

– Eftersom Benny tränat med oss i vår har vi en god bild av hans kapacitet. Det är en erfaren målvakt som kan klubben väl, säger Jesper Jansson.

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

hif_jobbafoross