Tim - "Väldigt stolt att ha fått representera Hammarby"

Av Redaktionen, Publicerat för 7 månader sedan.

Efter att ha hört till Hammarby i fyra och ett halvt år står det nu alltså klart att Tim Markström lämnar klubben när nu sommarens transferfönster. Här delar han med sig om sina känslor inför att lämna grönvitt, hur hans resonemang gick – och en hälsning till Hammarbys supportrar.

 

 

Tim Markström:
– Hammarby har blivit mitt andra hem. Även om jag inte spelat så mycket som jag hoppats så har jag alltid känt mig delaktig och att jag hela tiden haft något att bidra med till laget. Jag har också alltid känt ett starkt stöd från supportrarna vilket jag verkligen uppskattat.
Jag är väldigt stolt över att ha fått representera Hammarby, någon bättre förening finns inte, så det är med tårarna i ögonen jag lämnar klubben. Samtidigt känner jag att jag har stått och stampat – jag behöver spela matcher, det är vad målvaktsyrket går ut på. Så det känns rätt i tiden att gå vidare, och med mig bär jag många fina minnen jag aldrig kommer att glömma.

 

– Jag vill tacka alla fantastiska människor jag lärt känna under mina år i Hammarby – lagkamrater, ledare, anställda på kansliet, folk som jobbar i samband med matcher.
 Och jag vill tacka Hammarbys supportrar, för det stöd och den uppskattning ni har visat mig. Jag har själv varit hammarbyare sedan barnsben, och jag kommer alltid att vara det, så vi kanske syns i klacken någon gång i framtiden. 

 

 

Foto: Bildbyrån

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS