U19: Ny 1-1-match för HIF – "Räcker inte till för mer just nu"

Av Redaktionen, Publicerat för 6 månader sedan.

Hammarby spelade, efter hemmamötet med Vasalund, för andra lördagen i rad 1-1 mot ett lag som är indraget i norra U19-Allsvenskans bottenstrid. Abel Girma nätade även här, nu som inhoppare, i 77:e, Men långt dessförinnan, i 10:e, hade Essel Sampson gett Assyriska ledningen i Södertälje. – När det vänder kommer vi ut stärkta, med en ny erfarenhet som verktyg, säger tränare Klebér Saarenpää.

 

Saarenpää om den sena eftermiddagsmatchen på Södertälje fotbollsarena:
– En match som slutar som den börjar poängmässigt, vilket vi ödmjukt kan säga är okej. Vi kan förlora den här matchen, eller vinna den om vi fått spela tio minuter till. Viljan finns där, vi försöker och gör mycket rätt, men just nu räcker vi inte till för mer än så här. Kul i alla fall med U19-debut för Rasmus Fornander Källgren, från U17-laget.

 

– Det kommer att vända, om vi bara jobbar vidare stenhårt och ödmjukt. Frågan är bara när, men när det väl vänder så kommer vi ut stärkta på andra sidan med en ny erfarenhet som verktyg, som kommer att höja vår lägstanivå. Motgångar är bra, för det stärker en, om man hanterar dem på rätt sätt.

 

Hammarbys laguppställning:

 

IMG_6623 sajt

 

Tabellen finns här. Matchfakta följer, men kan utläsas här.

 

Arkivfoto överst: Peter Jonsson

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

hif_bejendealen-small