Ungdomsklacken SUB: Säsongskort och buss till premiären!

Av Jakob Uddeholt, Publicerat för 1 år sedan.

Under andra halvan av 2016 togs initiativet av ett gäng ungdomar tillsammans med Hammarby Fotboll att starta en ungdomsklack, som lite senare fått namnet Sektion Unga Bajen – SUB. Klubben ordnade med en del praktiska förutsättningar och sedan var det igång. Kommande säsong satsar ungdomarna tillsammans med klubben vidare. Inför säsongen 2017 kommer två stora nyheter: möjligheten att köpa säsongskort och resa till premiären borta mot IFK Norrköping. Målsättningen med ungdomsklacken är att skapa en positiv supporterkultur i stämningsfull och trygg miljö för ungdomar i åldrarna 9-15.

 

Säsongskort: För endast 650 kronor har alla flickor och pojkar som är 9-15 år möjlighet att säkra plats för alla matcher, tillsammans med andra ungdomar. Sektionen som ungdomsklacken står på är 213-214, i arenans sydvästra hörn. Där skapas en egen levande, stämningsfull och trygg miljö med god gemenskap. Ungdomsklacken är föräldrafri men Hammarby Fotboll har gott om personal som är avsatt enbart för ungdomarna. Föräldrar kan lämna och hämta sina ungdomar utanför entrén, och möjlighet att byta kontaktuppgifter med personalen finns. Vid valda tillfällen kommer flaggmålning och annat att anordnas, men det mesta handlar om vad ungdomarna vill göra. Vid derbyn kommer sektionen vara stängd, men biljetter ges då till annan del av arenan.

 

För att köpa säsongskort i ungdomsklacken/Sektion Unga Bajen, gå in på hammarbyfotboll.se nu på måndag 20/2!

 

Bussresa till seriepremiären: Söndagen den 2/4 spelas premiärmatchen i Allsvenskan borta mot IFK Norrköping. Hammarby Fotboll arrangerar då buss för Sektion Unga Bajen, vilket blir premiären för bussresa till bortamatch, för en ungdomsklack i Hammarby. Resan är endast för ungdomarna och med på resan finns Hammarby Fotbolls personal, som är med ungdomarna hela tiden, inklusive under själva matchen. Föräldrar kommer att kunna lämna/erhålla kontaktuppgifter till och från personalen.

 

Resan subventioneras av Hammarby Fotboll och kostar därför endast 150 kronor. Därtill kommer senare biljett för 100 kronor. Samtliga som är anmälda till bussen kommer att kunna köpa matchbiljett separat och behöver alltså inte tänka på risken att inte få tag i biljett vid det allmänna biljettsläppet. Information om hur matchbiljetten köps kommer senare.

 

Boka resan till Norrköping med Sektion Unga Bajen här!

 

För mer information om säsongskort och resa, kontakta SLO Jakob Uddeholt: jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se

Foto: SUB

Jämtkraft_mob
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Boxbanner1
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
Hemsida_600x600
Golfsouth
600x600_banner
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner 600x600

ANNONS