Visitering vid samtliga entréer vid derbyt - kom i tid och lämna väskan hemma

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 5 månader sedan.

Vid söndagens match mellan Hammarby och AIK kommer samtliga besökare att visiteras. Vi ber er därför att komma i god tid i matchen, och att lämna väskan hemma. Samtliga mindre väskor kontrolleras och större väskor kommer inte att kunna tas med in.

 

Som vanligt inför derby väntas mycket folk till arenan. Många kommer sent inpå match, köerna blir långa och en hel del supportrar missar då början av matchen. Visitationen kommer vara fullskalig, det vill säga innefatta samtliga besökare. Hammarby Fotboll uppmanar därför samtliga besökare att komma i tid, vilket innebär som minst en halvtimme innan matchstart.

 

Lämna väskan hemma

Vi vill samtidigt be er att lämna väskan hemma. Större väskor kommer inte kunna tas med in och det finns ingen förvaringsmöjlighet. Samtidigt så kontrolleras samtliga mindre väskor. Ett par extra kontrollstationer ställs upp ute på entrébrickan, för de som ska gå upp vid entréerna vid trapporna på östra och västra långsidan. Detta görs för att flödena ska vara så bra som möjligt. För de som anländer utan väska kommer förändringen knappt att märkas.

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner-600x600

ANNONS