Tack för er insats i derbyt!

Av , Publicerat för 1 år sedan.

Tack till alla Bajare som kom på matchen och skapade ett vitt mäktigt hav.

 

Tack till alla grupper, informationssidor och individer som i vanlig ordning hjälpt till med uppmaningar och pepp inför matchen.

 

Tack till en av Europas absolut bästa och vassaste tifogrupper för ett av de snyggaste tifon som gjorts på våra läktare. Det har varit en ära att få vara med lite grann i att skapa förutsättningarna för detta att bli verklighet, och se det galet omfattande arbetet inför. Det är konst och absolut mästerverk.

 

Tack till norra och västra klacksektionerna för sången.

 

Tack till alla som kom till Medis och gjorde det till en skön derby-uppladdning där alla känner sig inkluderade och som skapar en kombinerad puls och lugn i stadsmiljön. Tack personalen som också är supportrar som var där och genomförde det.

 

Tack till Bajen Fans för deras del i uppladdningen och uppmaningar, och de kloka resonemang och prioriteringar som görs i känsloladdade tider och matcher.

 

Tack till alla som går att resonera med och som förstår och även sätter egna gränser mitt i känslostormar.

 

Tack till alla som visar att ordet jipposupportrar är den mest desperata stämpeln någonsin, när det i själva verket är flest supportrar som kommer i alla väder och i alla resultat, för att vi ska kämpa och vinna tillsammans.

 

Tack till alla som ännu en gång såg till så att grym stämning på det stora hela kunde kombineras med en trygg vistelse på ett derby, med som vanligt väldigt få förseelser. Det fanns problem och beteenden som var över gränsen, skadliga och inte acceptabla, men det behandlas separat i kommunikation och åtgärder och var dessutom väldigt få i antal. SLO-funktionen handlar främst om att stimulera det positiva. Det här är för att lyfta allt det beundransvärda som en så stor grönvit supporterskara står för vid ett derby som detta med så många känslor i omlopp. 

 

Oavsett vad som blir för vägar som väljs så bara ska vi greja detta. Norra Europas starkaste supporterkraft ger en energi som kommer att få utdelning till slut, så är det bara.

 

Tack för igår, resultatet till trots.

Södermalm-tifo

Steg 2 Webbsida 600x600
Mob
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HEMSIDA-hammarby-600x600
HeForShe_mob
enskede600x600
bajenposters_banner_kvadratisk
Mob
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square
jamtkraft

ANNONSER

Comments

comments

Banner 600x600

ANNONS