SLO-bloggen

Tack för er insats på derbyt!

Av , Publicerat för 1 år sedan.

Tack för igår alla supportrar på plats, knappt 5500. Ni som var på plats och gav 90 minuters stöd, ni som varit med och peppat inför trots negativa uttryck både i egna och motståndares led, ni som bidragit i kommunikation och hjälpt till med information och lösningar. Tillsammans skapar ni en kraft som blir mer lätthanterlig och därmed ger bra fokus på viktiga saker.

 

Tifo i absolut världsklass och såväl supportrar som andra aktörers uppskattning av tifogruppernas arbete blir allt större. Om fler hade sett det arbete som pågår bakom kulisserna inför en match så hade sannolikt ännu fler imponerats.

 

Värdigt beteende med respekt för varandra, personal och match. Undantaget var den smällare som kastades in och nästan träffade en bollkalle. Reaktionerna mot smällare är numer i det närmast unisont emot det vilket i alla fall är flera steg framåt och skickar tydliga signaler. Dessutom har det vid tidigare derbyn på Friends varit flera stycken till skillnad från nu när det endast var en, även om det är en för mycket. Hammarby Fotboll kommer att kommunicera mer relaterat till detta.

 

Lösningen med bussar fram och tillbaka mellan Friends och Gullmarsplan pga förhinder i pendeltågstrafiken förlöpte bra med många supportrar som valde det alternativet och därmed mindre belastning på och trängsel vid pendeltåg för de som valde det.

 

Tack till AIK:s evenemangsorganisation och framförallt deras SLO:er för bra en bra service till oss i allt från logistik till tifo. Initiativet med insamling till Hjärt- och Lungfonden var fint, speciellt som det på ett respektfullt sätt inkluderade Hammarbysupportrar. Om ni supportrar har synpunkter/beröm efter en bortamatch så hör ni som vanligt av er till jakob.uddeholt@hammarbyfotboll.se eller evenemang@hammarbyfotboll.se så ser vi till att det landar oss, om det så är hos oss internt eller annan aktör.

 

Ett derby är alltid ett derby och en seger där ger en extra skjuts i positiv energi. Premiär, hemmapremiär och första derbyt är avklarat, nu väntar ”serielunken” där det precis som för spelare är otroligt viktigt för organisation och supportrar att fortsätta peppen och behålla fokus under en säsong med många utmaningar.

 

Tack så mycket igen, ni och spelarna gjorde derbyt till vad det blev!

 

tifo 2017 aik borta

Banner 600x600
VM-Tele2-600x600
Synsam_mob1
CarglassHammarby-600x600
UNW_Boxbanner
Boxbanner_Grill
Hammarby matchtröja Vår 2018-600x600-Swedish
Sefina_Banner_HB_600x600_VIB
Silja_hammarby_generic_600x600
Jämtkraft_mob
24889_Hand_in_hand_600x600_px_variant1_
boxbanner2
Banner_Gatti
600x600 Boxbanner
Banner-600x600
webb_kvadrat_600x600
Banner 600x600
Banner_2
HeForShe_mob
enskede600x600
Kvadrat 600x600 Eventpaket
interbus
Valt Bajen_600x600_hammarby.se_square

ANNONSER

Comments

comments

hif_bejendealen-small