toggle menu

ANNONS

14.00: Välkomna till familjedagen på Hammarby IP!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 år sedan.

I dag är det alltså dags för Hammarby Fotbolls årliga familjedag, som liksom förra året äger rum i hjärtat av Bajenland på Hammarby IP. Mellan klockan 14-17 (spelarna är på plats från klockan 15) är alla grönvita varmt välkomna att spendera eftermiddagen tillsammans med spelare från dam- och herrlaget, spela rinkfotboll med futsallaget och samtidigt bekanta sig med flera av våra samarbetspartners. 

 

Grinden på Hammarby IP slås upp klockan 14 och det kommer bjudas på massor av aktiviteter för både stora som små redan från start. Flera av våra samarbetspartners kommer ha egna stationer på plats med diverse aktiviteter och det kommer även finns en frågerunda på plats samt försäljning av både Bajen-souvenirer och mat och dryck. Bajens Unga Supportrar (BUS) kommer närvara med både BUS-land och ansiktsmålning.

 

Inför autografskrivningen kommer det finnas möjlighet att hämta ut både lagaffischer samt idolkort till dam- och herrlaget. Den som är extra spelsugen dagen till ära kan dessutom trixa med futsallaget, nyss hemkomna från Kina där man tog hem IFA World Cup!

 

Har du fotbollskläder, benskydd eller skor som ligger och dammar och skulle komma till användning på annat håll? Ta med det till Hammarby IP och gå till Bajen Fans-bordet, där de ser till att grejerna får nytt liv via Bajen Fans Colombia. 

 

Fri entré är det som gäller, såklart. Ta med hela familjen och spendera en dag i Bajens tecken – varmt välkomna!

 

Foto: Erik Bolldén

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS