toggle menu

15.00: Biljettsläpp till sista hemmamatchen mot Linköping 30 oktober

Av Redaktionen, Publicerat för 2 veckor sedan.

I synnerhet efter en sådan magisk söndag, men såklart också i största allmänhet, så är det lördagen den 30 oktober dags att packa Hammarby IP till bredden och hylla laget för en fin säsong som damallsvensk nykomling. Det kan också mycket väl stå viktiga poäng på spel i seriens slutskede i mötet med Linköpings FC, en av seriens etablerade storklubbar. Biljetterna släpps i dag klockan 15.00.

 

2-2-bortamötet med Linköping i juni blev den första A-lagsmatchen överhuvudtaget med rejält bortafölje på ett och ett halvt år – och startpunkten på en otrolig höstsäsong på läktaren, där stödet runt om i landet varit massivt. Det hela kulminerade som bekant på hemmaplan i söndags med ett närapå dubblat svenskt publikrekord.

 

I skrivande stund har Hammarby, inför de tre sista omgångarna, fyra poäng upp till Champions League-platsen – och Eskilstuna United, som dock har guldkandidaterna Rosengård och Häcken kvar att möta. Denna match mot Linköpings FC på “Kanalplan” kan således gälla oerhört mycket även sportsligt, där Bajen-publiken utöver möjligheten att tacka för hemmasäsongen också behövs för att sjunga ut ett förmodat östgötskt bortafölje och bära fram laget till tre pinnar.

 

Se till att säkra din plats på Hammarby IP, för det kommer gå undan 15.00 när biljetterna släpps!

 

Foto: Kenta Jönsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS