Aktiviteter för hela familjen på Morsdagsmatchen

Av Redaktionen, Publicerat för 3 veckor sedan.

På Morsdagsmatchen hemma kommer det vara en mängd aktiviteter för hela familjen inne på arenaområdet. Här är en sammanställning med allt som händer på söndag.

 

BUS-landet kommer vara fullspäckat med hoppborg, prickskytte, speed shooting, höjdhopp samt ansiktsmålning. Aktiviteterna kommer finnas belägna bakom den östra långsidan samt uppe i gräsplätten bakom den norra kortsidan.

 

Souvenirförsäljningen kommer utökas mot tidigare matcher och Intersport smäller upp sin största försäljningsyta hittills på Hammarby IP. Det här är du kommer ha den enda chansen att lägga vantarna på den ytterst limiterade upplagan av årets tredjeställ – observera alltså att denna tröja säljs i begränsad upplaga och att den troligtvis kommer att sälja slut vid Morsdagsmatchen.

 

Läs mer här om Hammarbys tredjeställ

 

Ytterligare aktiviteter tillkommer, och de kör igång från klockan 12.30 och framåt, när entréerna öppnar.

 

Som vi tidigare meddelat är det morsdagspriser på biljetterna:
Barn från 12 år och under går in gratis (det behövs dock ett entrébevis för inpassage som går att boka precis som en vanlig biljett via försäljningssidan).
För ungdomar mellan 13-18 år, studerande samt pensionärer gäller reducerat pris på 40 kronor.
Vuxna: 70 kronor.

 

Med andra ord är söndagen ett utmärkt tillfälle att dra ihop både familj och vänner och fira Mors dag på bästa tänkbara sätt – klicka här för att köpa biljetter till Hammarby – Sundsvalls DFF!

 

Foto: Marcus Bolldén

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS