toggle menu

Alla som lämnar Årsta IP för landslagsuppdrag i mars

Av Redaktionen, Publicerat för 1 vecka sedan.

I samband med gårdagens kallelse till det svenska A-landslagets EM-kval där Hammarbys Edvin Kurtulus ingick, sammanställer vi här alla spelare ur A-lag, akademi och HTFF som reser på landslagsuppdrag i mars. 
 

Sverige 

 

A-landslaget inleder kvalet till EM i Tyskland 2024 med två matcher mot Belgien och Azerbajdzjan den 24 respektive 27 mars. Till denna samling är Edvin Kurtulus en del av truppen.  

 

Följ landslaget närmare via deras sociala kanaler här: 

 

Facebook 

Instagram 

Tiktok 

Twitter 

 

För U21-landslagets del innebär uppehållet två träningsmatcher mot Skottland och Colombia. Samlingen är den sista som sker innan EM-kvalet inleds den 19 juni. Matcherna spelas den 23 mars och 26 mars. Oliver Dovin är kallad till samlingen.  

Inför P19-landslagets kommande deltagande i Elite Round, där gruppseger krävs för avancemang till sommarens P19-EM i Malta, har en trupp om 21 spelare tagits ut. Sverige spelar i en grupp med Portugal, Kroatien och Tjeckien där matcher mot respektive lag spelas den 22 mars, 25 mars och 28 mars. Från Hammarby och HTFF har följande spelare kallats: Casper Eklund, Markus Karlsson, Deniz Gül och Montader Madjed.

 

Surinam  

Surinams A-landslag möter den 23 mars México i Concacaf Nations League. Med på samlingen är Shaquille Pinas. 

Följ landslaget närmare via deras sociala kanaler här: 

 

Facebook 

Instagram 

Twitter 

 

Guinea U23 

Guineas U23 möter Nigerias motsvarande i ett dubbelmöte i kvalet till Afrikanska U23-Mästerskapet som spelar i Marocko i sommar. Matcherna spelas 22 mars och 27 mars och med i truppen finns Ibrahima Fofana.  

 

Niger U23 

Även Niger kvalar till Afrikanska U23-mästerskapet och möter Sudans U23 i ett dubbelmöte den 22 mars och 28 mars. Moustapha Sabo är en del av truppen. 

 

Albanien U19 

Albaniens U19 spelar dubbla vänskapsmatcher mot Malta den 24 och 26 mars. Gent Elezaj från Hammarbys U19-lag deltar i samlingen. 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments