toggle menu

ANNONS

Allsvensk comeback för Matchprogrammet!

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

I samband med matchen mot Varbergs BoIS hälsar vi en gammal vän välkommen tillbaka. Efter ett långt corona-uppehåll gör nämligen Supportrarnas Matchprogram allsvensk comeback. Programmet har förvisso inte varit helt borta under den långa tiden med publikrestriktioner – till Europamatcherna och cupfinalen har matchprogramsgänget sett till att vi fått aktuell läsning. Men nu har maskineriet rullat igång igen även till de allsvenska matcherna. Och man ser ut att vara i gott slag, till Varbergsmötet bjuds vi ett 32-sidigt program med gediget innehåll.

 

– Vi kände att det var dags helt enkelt. Snart släpper restriktionerna helt och vi närmar oss normalitet, det här är vårt bidrag till att få tillbaka fotbollen som vi vill ha den, säger Magnus Hagström, redaktör för Supportrarnas Matchprogram.

 

I comebacknumret har redaktionens skribent Tommy Fagerberg varit hemma hos Akinkunmi Amoo vilket utmynnat i en rejäl intervju. Programmet har dessutom träffat damlagets isländska nyförvärv Berglind Björg Thórvaldsdottir som är väldigt peppad av att få spela inför en engagerad publik. Intervju också med bortalagets tränare Jocke Persson, som bland annat hyllar förre Hammarbyspelaren Jean Carlos De Brito.

 

Vidare har man besökt Bara Bajares nya supporterbutik Magic City på Södermannagatan och ger en uppdatering av läget i handbollslaget på herrsidan som just kommit i gång med matcherna i Handbollsligan. Självklarheterna i ett matchprogram finns förstås också där; statistik, laguppställningar, porträttgalleri.

 

Program säljs utanför arenan och på Söder innan match. Dessutom i 69:ans Spel & Tobak. Priset är 40 kr (swish 1234 1817 98 eller kontant). För den som hellre beställer hem programmet och får det i brevlådan finns det i Supportrarnas Matchprograms webbshop.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS