toggle menu

Ann-Helén Grahm ny huvudtränare för Hammarby damer - Unogård lämnar

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Den tidigare assisterande förbundskaptenen Ann-Helén Grahm har idag av styrelsen i Hammarby IF Fotboll utsetts till ny huvudtränare för Hammarby Damers A-lag. Avtalet gäller över två år och Ann-Helén tillträder i nästa vecka.
Gällande tidigare ansvarige A-lagstränaren Olof Unogård underrättades han tidigare idag om att Hammarby IF Fotbolls styrelse avser att avskeda honom. Orsaken till detta är att styrelsen förlorat sitt förtroende för Unogård sedan denne vid upprepade tillfällen överskridit sina befogenheter, åsidosatt fastlagda rutiner samt avsiktligt brutit mot givna instruktioner.

 

Med bakgrund av detta har föreningsstyrelsen valt att anställa Ann-Helén Grahm som ny huvudtränare.
– Vi är mycket nöjda med att vi har lyckats rekrytera Ann-Helén som ny huvudtränare, det är en mycket meriterad tränare med kunskaper, erfarenheter och nätverk som kommer att vara viktiga för oss i vår fortsatta satsning på damverksamheten i Hammarby säger ordförande Richard von Yxkull.

 

Ann-Helén Grahm är också tillfreds med att bli en del av Hammarby Fotboll.
– Jag är mycket glad, hedrad och tacksam över möjligheten att få leda och träna Hammarbys damer. Förutom det faktum att Hammarby har en omfattande historia med många stolta traditioner att förvalta så känner jag att det finns såväl kvalitet som potential och framåtanda i föreningen, bland supportrar och inte minst bland spelarna. Jag ser verkligen fram emot att få börja jobba med en mycket ambitiös spelar- och ledargrupp säger Ann-Helén Grahm.

 

En längre intervju med Ann-Helén kommer på HTV inom kort.

 

Fakta (i urval) om Ann-Helén Grahm:
•       46 år gammal
•       Huvudtränare Stattena – Damallsvenskan 2004
•       Assisterande Förbundskapten Skottland 2005-2010
•       Assisterande Förbundskapten Sverige 2011-2012
•       Assisterande Förbundskapten Skottland 2013-2017
•       UEFA Pro License

 

Tillsammans är vi Hammarby.

ANNONSER

Comments

comments