toggle menu

Ann-Helén Grahm väljer att lämna Hammarby

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Ann-Helén Grahm, som anslöt till Hammarbys damlag sent inför årets säsong, lämnar sitt uppdrag. Det är efter synpunkter från spelartruppen som Ann-Helén nu väljer att säga upp sig. Ann-Helén upplever att de synpunkter som framförts gör att förtroendet för henne att leda gruppen inte är tillräckligt starkt.

 

Ann-Helén Grahm om sitt beslut:

 

– Jag är oerhört ledsen över att ha kommit fram till detta beslut. Det har varit en mycket speciell och intensiv tid som har krävt mycket energi under de senaste månaderna för såväl föreningen och laget, samt för mig personligen.

 

– Anledningen till mitt beslut har sin förklaring i att det har framförts synpunkter från spelartruppen som för mig är oacceptabla och som gör att jag känner det som ej möjligt att fortsätta leda laget.

 

– Jag känner en stor tacksamhet över det förtroende som givits och visats mig från föreningen och styrelsen under hela min tid. Hammarby som förening är unik på så många sätt och jag vill rikta ett stort tack till styrelsen, alla kollegor, spelare, ledare, ungdomssidan och inte minst föreningens supportrar! Jag är övertygad att föreningen är på rätt väg i sitt arbete mot den absoluta toppen på damsidan och önskar alla ett stort lycka till framöver!

 

Hammarbys ordförande Richard von Yxkull understryker att han gärna sett att Ann-Helén Grahm fortsatt som huvudtränare.

 

– Hammarby tycker det är mycket tråkigt att Ann-Helén slutar. Vi har försökt få Ann-Helén att stanna kvar men hon känner att under rådande omständigheter är det omöjligt att fullfölja uppdraget. Hammarby respekterar hennes beslut och kommer nu att titta på vem som skall ersätta Ann-Helén och tillsvidare ansvarar assisterande tränare Jackie Bachteler för träningen tillsammans med övriga ledare i teamet, säger han.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS