Återväxten är viktig – stötta Grow Söderort!

Av Redaktionen, Publicerat för 2 år sedan.

Med det högsta publiksnittet i Norden de senaste säsongerna, och dessutom flest sålda säsongskort även i år, så kan vi konstatera att intresset för Hammarby Fotboll och hemmamatcherna på Tele2 Arena är fortsatt skyhögt!

 

Men även om vi i snitt är 23 000 besökare, sett över de senaste fyra säsongerna, på våra hemmamatcher och trots att Hammarby Fotboll på flera olika sätt bjuder in barn och ungdomar i Södra Stockholm att komma på matcherna – bland annat genom det så kallade Linjeprojektet – så når vi inte ut till alla. Trots allt vi försöker göra för att främja återväxten i Söderort, så finns det de som inte har möjlighet att gå på matcherna, på grund av olika anledningar.

 

Bajen Fans har med sitt initiativ Grow Söderort under flera år samlat in pengar för att ge dessa barn och ungdomar möjlighet att gå på Bajens hemmamatcher! Genom sin årliga insamling köper man säsongskort, som sedan ges ut till barn och ungdomar som inte har råd eller möjlighet att själva köpa säsongskort. Utöver säsongskortet, så samlas ungdomarna till återkommande träffar där man möter de andra säsongarna – en mötesplats som är tänkt som ett växthus för våra kommande supportrar.

 

Vi uppmanar alla som vill och har möjlighet att skänka ett bidrag till Grow Söderort – så kan vi tillsammans stärka återväxten i Stockholms södra förorter, och ge ännu fler barn och ungdomar att uppleva stämningen när Bajen lirar hemma!

 

Så stöttar man Grow Söderort

 

Swisha valfri summa till 123 615 65 82, märk Grow Söderort. Du kan också ge en enskild gåva till Bankgironummer 837-5313. OBS: Viktigt att du märker din inbetalning med Grow Söderort.

 

Vill du läsa mer om Grow Söderort så kan du göra det här.

ANNONSER

Comments

comments