toggle menu

Avtackningen för Johan Persson ställs in

Av Axel Pershagen, Publicerat för 5 år sedan.

Johan Perssons planerade avtackning i samband med mötet med Örebro SK på lördag ställs in. Johan hälsar att han själv tagit beslutet med hänsyn till att han skrivit på för en ny klubb och att han måste fokusera hundraprocentigt på den nya uppgiften.

 

– Tyvärr kan jag inte komma upp till den planerade avtackningen på lördag. När jag skrev på för Hammarby kände jag redan tidigt att ni supportrar visade mig mycket uppskattning och kärlek. Jag förstår att det har mycket att göra med att jag klev in med en professionell attityd och alltid ville ge allt för klubben. Samma inställning måste jag ta med mig till min nya förening. Jag hade oerhört gärna stått på planen i halvtid på lördag och tackat er personligen för den här tiden men jag måste vara 100 procent professionell i min nya miljö och när Hammarby spelar sin match mot Örebro ska jag träna i Helsingsborg, säger Johan och tillägger:

 

– Det har varit en fantastisk tid i Hammarby och jag uppskattar verkligen att klubben ville tacka av mig. Jag skulle som sagt gärna kommit bara för att få tillfälle att tacka er fans en gång till, men jag gör det här istället. Stort tack för allt!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS