23 maj 2023

Bajen Bar växer till hela Tolv Stockholm

I samband med nästa hemmamatch mot Värnamo den 29 maj inleds ett nytt samarbete med Tolv Stockholm. Det utökade samarbetet innebär att Bajen Bar växer från lokalen på Arenavägen 75 till att innefatta O’Learys Tolv och hela lokalen under arenan.

I Tolv Stockholm, under Tele2 Arena, finns en rad restauranger och aktiviteter som arkadspel, bowling, äventyrsgolf och karaoke. Som ett resultat av det nya samarbetet kommer alla Hammarbys supportar att få 15 procent rabatt på mat och aktiviteter vid uppvisandet av matchbiljett. Inne på det expanderade Bajen Bar-området kommer även Intersport att finnas på plats och sälja supporterartiklar.

– Vi är glada att ha skrivit ett avtal med hela Tolv Stockholm för att utöka Bajen Bar i samband med herrarnas hemmamatcher. Bajen Bar på Arenavägen 75 har riktat sig till en vuxen publik, medan det nya samarbetet gör att vi även kan erbjuda ett matchdagsalternativ till en större skara supportrar och med fokus på familjerna, säger Josefine Gasslander, kommersiell projektledare på Hammarby Fotboll.

– Det här samarbetet innebär en ny naturlig mötesplats för hammarbyare såväl på matchdag som andra dagar, i direkt anslutning till Nya Söderstadion. Här finns mat, dryck och kul aktiviteter för alla sorters supportrar och det känns extra bra att kunna erbjuda matchbesökarna en rabatt om 15 procent på mat och aktiviteter som en del av detta, säger Albin Rännar, vd på Tolv Stockholm.

Precis som tidigare kommer du kunna ta del av scenprogrammet på Arenavägen 75 från två timmar före avspark. Bajen Bar, som nu innefattar hela Tolv Stockholm, öppnar tre timmar innan matchstart.

Foto: Bildbyrån

Nyheter