Bajen drar på träningsläger - och du är välkommen att följa laget på plats

Av Redaktionen, Publicerat för 5 månader sedan.

Hammarbys herrar åker i slutet av januari och början på februari på ett två veckor långt träningsläger i Belek i Turkiet. Två matcher kommer att spelas – som du har möjligheten att se på plats. I samarbete med Norden Travel Services har två resepaket tagits fram, ett för supportrar och ett för klubbens samarbetspartners, där du under en vecka kan följa Bajens träningar och se båda träningsmatcherna.

 

Den 30 januari till 12 februari kommer Hammarby ha sitt försäsongsläger i Belek på den turkiska medelhavskusten. Den 3 februari möter Bajen österrikiska S:t Pölten, och den 8 februari ställs Bajen mot sydkoreanska Pohang Steelers. Båda motståndarna spelar i sina respektive lands högstaserier.

 

Du kan alltså följa Bajen på plats. I samarbete med Norden Travel Services har två resepaket tagits fram, ett för supportrar och ett för samarbetspartners, med all inclusive-boende. Utresa sker 2 februari och hemresa den 9 februari. Det innebär alltså att du kommer kunna se båda matcher, samt följa lagets träningar under en veckas tid.

 

Här är info om de båda resepaketen

 

Resepaket supporter – 7 998 kronor (pris per person, del i dubbelrum)

Inkluderar flygresa, flygtransfer Antalya – Belek, och sju nätters all inclusive-boende på Kaya hotels and resorts.

Läs mer och boka här

 

Resepaket samarbetspartner – 10 998 kronor (pris per person, del i dubbelrum)

Inkluderar flygresa, flygtransfer Antalya – Belek, och sju nätters all inclusive-boende på Kaya palazzo golf resort, samt golftävling (valfritt).

Läs mer och boka här 

 

Båda boendena ligger tio minuters promenad från träningsanläggningen, där Hammarby även spelar sina träningsmatcher.

 

Läs mer här om veckans program och aktiviteter 

ANNONSER

ANNONS