Bajen söker chefstränare till flickakademin

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

Vill du jobba som chefstränare i en av Sveriges största föreningar? Hammarby IF FF har som förening utvecklats mycket de senaste åren och vill fortsätta ligga i framkant. Vill du vara med och skapa framtidens fotbollsspelare? Då ska du söka tjänsten som chefstränare i flickakademin. Detta är en heltidstjänst med oregelbundna arbetstider som omfattar kvällar och helger, där uppdraget som huvudtränare för F19-laget ingår.

 

Uppdraget

 

Du ska i rollen som chefstränare, tillsammans med sportchefen för A-laget/flickakademin, driva akademin framåt och utbilda samt fostra spelare till vårt A-lag. Som huvudtränare för F19-laget kommer du att ha ett nära samarbete med A-laget. På vardagsförmiddagarna kommer arbetet att förläggas som fotbollstränare på föreningens skolsamarbeten.

 

Vem är du?

 

Vi söker dig som brinner för fotboll och vill utveckla såväl spelare som tränare. Du har några års erfarenhet som tränare och kanske också som övergripande ansvarig i någon klubb. Du bör ha kommit en bit fram i SvFF:s tränarutbildning samt gärna någon annan utbildning på högre nivå. Vi förväntar oss att du är bekväm med att hålla utbildningar och prata för inför större grupper. Du är pedagogisk och tydligt i ditt sätt att förmedla instruktioner och anvisningar. För att klara rollen krävs att du planerar och organiserar arbetet. Som person vill vi att du har bra självkänsla och självförtroende samt utstrålar energi som smittar av sig. Du är bekväm med dator.

 

Maila ditt CV med personligt brev till johan.lager@hammarbyungdom.se.

 

Vi intervjuar löpande till tjänsten är tillsatt.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS