toggle menu

ANNONS

Bajen värvar Sander Svendsen

Av Redaktionen, Publicerat för 5 år sedan.

Hammarby nådde i dag en överenskommelse med Molde FK och U21-landslagsanfallaren Sander Svendsen, om en övergång och ett fyraårskontrakt. Svendsen debuterade i Tippeligaen för moderklubben redan som 15-åring, och gjorde 17 mål på 80 seriematcher för nuvarande tabelltrean MFK. Svendsen, som fyllde 20 år häromveckan, har utöver ungdomslandskamperna även ett ligaguld och två cuptitlar på meritlistan.

 

Hammarby Fotbolls sportchef Jesper Jansson:

– Sander ser oerhört intressant ut, med sin rörlighet, både när det gäller att komma till avslut och att operera i straffområdet. Det ska bli väldigt spännande att se honom på vår hemmaplan. Det visar verkligen på Hammarbys attraktionskraft, att vi kan locka till oss den sortens spelare i denna fas av hans karriär, och det gäller för all del alla de här tre spelarna. Det ska alla Bajen-supportrar vara väldigt stolta över.

 

Född: 1997-08-06
Landskamper: 7 U15, 9 U16, 7 U17, 8 U18, 5 U19, 5 U21
Tidigare klubbar: Molde Fotballklubb (moderklubb)
Övriga meriter: Historiens yngste seriemästare i Elitserien 2014

 

Vi direktrapporterar från presskonferensen från Kvarnen på vårt Twitter-konto, och den publiceras i sin helhet i HTV under eftermiddagen.

 

Sander Svendsen kommer att spela i tröja nummer 21 och ansluter till Hammarbys trupp under lördagen. Köp biljett till Bajen-ÖFK här!

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments