Beleklägret dag 11 - Tempo, sol, taktik och ett Selectmärke i rumpan

Av Axel Pershagen, Publicerat för 6 månader sedan.

Efter en ledig lördag väntar nu dubbelpass varje dag under lägrets avslutande dagar. I dag var det taktik i fokus, men också högt tempo och hård tävlingsnerv i slutet.

 

Väder? Solen har hittat tillbaka. Så gott som blå himmel, en värmande sol och 18 grader varmt. Knappt några vindar och med andra ord perfekta fotbollsförutsättningar.

 

Vilka var med på träningen? Kalle och Junior hade vilodag från sin rehab medan Vladi Rodic stod över på grund av den lårkaka han fick mot Shonan Bellmare. Simon Sandberg tränade på förmiddagen men stod över eftermiddagspasset på grund av en överansträngd muskel.

 

Vad tränade de på? Uppspelen var i fokus och Stefan Billborn instruerade i hur bollen ska sättas igång bakifrån via mittfältet och fram. Mycket instruktioner, framför allt på förmiddagen men när eftermiddagspasset skulle avslutas var det i högt tempo med en tvåmålsövning på liten yta. 

 

Vem var hetast? Svårbedömt då det var flera som visade framfötterna på tvåmålsspelet i slutet. Tempot var högt och smällarna duggade tätt. Något som stack ut var kanske David Fällman som med två fina långskott gjorde två mål på raken när ena laget på kort tid hämtade in sitt 4-1-underläge till 4-4 innan de till sist vann med 6-4.

 

Dagens smäll? Även här finns mycket att välja på. Det small bra när matchen hettade till och duellerna var många. Imad Khalili fick en rejäl kyss i en närkamp, Niko Djurdjic likaså. Mats Solheim har dessutom med stor sannolikhet ett Selectmärkte på ena skinkan. Norrmannen blockade många skott i dag och ett av de hårdaste tog han med bakdelen, vilket ledde till att laget fick sig en lektion i norska svordomar. 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS