Beleklägret dag 12 - glada vinnare och serbiska guldlöften

Av Axel Pershagen, Publicerat för 6 månader sedan.

Lägrets näst sista dag delades upp i två pass. Ett individuellt på förmiddagen och bollpass i eftermiddagssolen.

 

Väder? Varmt och skönt i gassande solsken. Kort och gott, absolut inget att klaga på.

 

Vilka var med på träningen? Vladi Rodic fick sig en liten smäll på låret i senaste matchen och har dessutom haft feber så han körde lättare vid sidan av tillsammans med Sander Svendsen som också hade en lite sliten kropp efter hårda träningsdagar. Simon Sandberg höll till i gymmet på grund av en överansträngd muskel från gårdagens pass. Annars var det samma gamla vanliga duo, Junior och Kalle, som nötte på sin rehab.

 

Vad tränade de på? Individuellt i gym på förmiddagen och bollpass på eftermiddagen. Där var det press och bollinnehav på liten yta inledningsvis och senare anfallsövning följt av tvåmålsspel.

 

Vem var hetast? Bilden ovan avslöjar det. Där har vi det vinnande laget från tvåmålsspelet. Leo stod för några fina ageranden från kanten och gjorde något mål. Tim drev bollen genom mitten på sitt typiska sätt vid något tillfälle, men egentligen kunde man nog lyfta alla i laget som var sprudlande glada efter segern.

 

Dagens smäll? På planen var det kanske Mads Fenger som fick två rejäla pärlor. Först från Niko Djurdjic i pressövningen och sedan av David Fällman i tvåmålsspelet. Dansken såg dock helt oberörd ut och kunde resa sig och spela vidare som om inget hänt båda gångerna. Utanför planen var det Niko som kallade till sig Fotbollskanalens utsände journalist vid en vattenpaus och ropade. “Vad är klockan? Vilken dag är det?” och när han fick svar replikerade han med “bra, skriv upp det. Vid det tillfället sa jag att vi ska vinna SM-guld i år. Sen kan vi ses igen i november och göra en intervju”. Niko var överlag på väldigt gott humör, mycket tack vare att han var nöjd med intensiteten och kvaliteten på träningen och han gick runt och sjöng “SM-guldet ska till Söder” nästan hela passet.

ANNONSER

Comments

comments