toggle menu

ANNONS

Besked från Länsstyrelsen: Tele2 Arena klassas som inomhusarena - vaccinationsbevis krävs

Av Hammarby Fotobll, Publicerat för 1 månad sedan.

Länsstyrelsen har nu gett beskedet att Tele2 Arena klassas som inomhusarena, eftersom taket kommer att vara stängt under Hammarbys match mot Kalmar FF nu på lördag. Därmed måste du som ska gå på matchen visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid entrén.

 

Hammarby Fotboll har i samarbete med arenadriftaren Stockholm Live verkat för att kunna spela lördagens match med öppet tak.

Vid lunchtid meddelade dock Stockholm Live att under rådande väderförhållanden, med det senaste dygnets snöfall, är det inte är möjligt att öppna taket.

 

Därefter har vi fått besked från Länsstyrelsen att det stängda taket gör att myndigheten klassar matchen som ett inomhusevenemang.
Det innebär att samtliga besökare kommer att behöva visa upp ett giltigt vaccinationsbevis tillsammans med ID-handling för att komma in på arenan på lördag, i enlighet med de nya direktiv som trädde i kraft den 1 december.

 

Detta gäller inför lördagens match

 

 

  • covidbevis.se hittar du all information och regler kring vaccinationsbeviset.

 

  • Covidpass krävs ej om du är under 18 år, eller om du av medicinska skäl inte bör vaccinera dig. Detta behöver du kunna styrka på plats.

 

  • Alla säsongskortsinnehavare och biljettköpare kommer att få ett mail med information kring hur biljetter antingen vidarebefordras eller återbetalas för dem som saknar giltigt vaccinationsintyg.

 

  • Kom i god tid till arenan! Vi kommer att ta in extrapersonal för att hantera kontrollen av vaccinationsbevis, men hanteringen kommer att medföra att det tar längre tid än normalt för varje enskild besökare att komma in på arenan.
    Entréerna öppnar en timme och femton minuter före avspark, alltså klockan 13.45.

 

 

Vi beklagar den sena informationen i frågan och hoppas att så många grönvita supportrar som möjligt kan komma och stötta laget i årets sista hemmamatch.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS