toggle menu

Biljetter till gruppspelet i Svenska Cupen släppta

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Under nästa vecka startar gruppspelet i Svenska Cupen där både dam- och herrlaget spelar två av tre matcher på hemmaplan. Nu är biljetterna ute till försäljning. Se datum och avsparkstider samt biljettlänkar nedan. 

 

Se herrlaget på Tele2 Arena

Hammarby – Brage, söndag 19 februari 17.30. Köp biljetter här

Hammarby – Sundsvall, söndag 5 mars 17.30. Köp biljetter här

 

Se damlaget på Hammarby IP

Hammarby – Brommapojkarna, söndag 26 februari 15.00. Köp biljetter här

Hammarby – Eskilstuna United, lördag 11 mars 15.00. Köp biljetter här. 

 

Matcherna ingår för dig med förnyat säsongskort

För er som har förnyat ert säsongskort för antingen herr eller dam så ingår cupens två hemmamatcher i gruppspelet. Har ni förnyat säsongskort till båda ingår alla matcher. Dessa är laddade på ert säsongskort vilket betyder att ni har samma plats som till den allsvenska säsongen. Ni behöver alltså inte göra något, utan ni går in på matchen med ert säsongskort. Ni hittar ert digitala säsongskort till herrarna här. Det digitala säsongskortet till damerna finns här.

 

Med start denna vecka kommer plastkorten tryckas. Det innebär att ni som köpt plastkort till era säsongskort kommer att få hem dessa om cirka 2-3 veckor. Om kortet inte skulle hinna landa i brevlådan till Svenska Cupens första hemmamatch går det bra att använda er utav det digitala säsongskortet. Ni hittar ert säsongskort till herrar via kontot här. Ni hittar ert säsongskort till damerna via kontot här.

 

Ni som önskar att köpa till extra biljetter till Svenska Cupens gruppspelsmatcher kan göra det från och med torsdag 9/2 klockan 10. Ni köper biljetterna via vår hemsida under biljetter.

 

Har du köpt ditt säsongskort via kösystemet för herrarna eller nyförsäljningen för damerna ingår inte matcherna i Svenska Cupen.

 

Har du några frågor, mejla: biljetter@hammarbyfotboll.se.

 

Foto: Bildbyrån

 

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS