toggle menu

ANNONS

Biljetterna till herrarnas derby mot AIK släpps 30 september

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Den 29 september hävs restriktionerna kring publika evenemang i Sverige och vi kan återigen fylla våra arenor när Hammarby spelar match. De första två matcherna på Tele2 Arena är båda möten med AIK. Först ut är damerna och en vecka senare spelar herrarna. Biljetter till den sistnämnda matchen kommer att släppas den 30 september.

 

 

Publiken kan äntligen återvända till arenorna och för Hammarbys del innebär det att vi tidigt kommer att bjudas på två riktiga publikfester. Damerna inleder med en hemmamatch mot Piteå på Hammarby IP men efter det vankas det derby mot AIK den 10 oktober. En match som spelas på Tele2 Arena och där det damallsvenska publikrekordet på 9 413 åskådare kommer att slås.

Biljetter släpps i nästa vecka – läs mer om det här.

 

Veckan efter (17 oktober) är det återigen derby mot AIK, den här gången i herrallsvenskan.

Det blir herrarnas första match utan pandemirestriktioner vilket innebär att du som säsongskortsinnehavare för första gången i år kan nyttja ditt säsongskort som vanligt utan att behöva boka biljett i förväg.

 

Säsongskortsinnehavare och medlemmar i Hammarby Fotboll kommer dock att erbjudas möjligheten att köpa extra biljetter från och med 29 september klockan 10.00.

 

Släppet för allmänheten sker 13.00 dagen efter, den 30 september.

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS