toggle menu

ANNONS

Biljettinformation: Hammarby – Elfsborg

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Söndagen den 15 augusti tar Hammarby emot Elfsborg hemma på Tele2 Arena och nu på onsdag den 28/7 klockan 15.00 startar vi platsbokningen för matchen. Nedan följer viktig biljettinformation för dig som ska gå på matchen och vi uppmanar alla med biljett att läsa igenom detta i god tid före match.

 

 

Inför matchen mot Elfsborg kommer du som säsongskortsinnehavare kunna boka lika många platser som du har säsongskort på ditt konto, utifrån turordningen som du ser längre ner i texten. På de övre raderna på långsidorna och kortsidorna finns det platser tillgängliga två och två som du kan boka om du vill gå med en vän. På varje sektion finns även en rad som har fyra platser tillsammans om ni är flera som vill gå i ett sällskap. Om du till exempel vill ha tre biljetter tillsammans rekommenderar vi att du köper en tvåa och sedan en etta i närheten av den.

 

En bokningkod + länk kommer att skickas på onsdag senast kl 13.00 per mejl till säsongskortsinnehavare som inte tidigare har varit på en allsvensk match. För att hämta dina biljetter klickar du vidare på länken och använder din bokningskod. Med koden kan du hämta ut biljetter för varje säsongskort som inte har använts tidigare för att gå på match under säsongen. Du kommer att få nya biljetter via Stockholm Live-appen som du använder vid entrén istället för säsongskorten.

 

Hur fungerar kön och när öppnar den?

Från kl 14.30 har du möjlighet att ange din kod och ställa dig i väntrummet inför släppet kl 15.00. Väntrum till kön öppnar 14.30 men ger ingen förtur i kön innan den startar vid 15.00, alla som står i väntrummet kommer att tilldelas en slumpmässig plats när bokningssidan öppnar. Mejl med bokningsinstruktioner (kod och länk) skickas senast onsdag klockan 13.00 till berörda säsongskortsinnehavare.

 

Fas 1
Platsbokning till Elfsborgs-matchen startar onsdag 28 juli klockan 15.00 och gäller för de som ännu inte gått på någon allsvensk match i år.

 

 

Fas 2
Om det finns platser kvar att boka efter detta kommer de som endast gått på en match under våren, dock ej senaste matchen mot Norrköping, erbjudas att boka plats, med start 11.00 på torsdag.

 

Mejl med bokningsinstruktioner (kod och länk) skickas torsdag 11.00 till berörda säsongskortsinnehavare.

 

 

Fas 3
Om det finns platser kvar även efter denna grupp fått boka sina platser, kommer alla som fått gå på Norrköping-matchen att kunna boka plats från 14.00 på torsdag.

 

Mejl med bokningsinstruktioner (kod och länk) skickas torsdag 14.00 till berörda säsongskortsinnehavare.

 

 

Här finns en FAQ.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments