toggle menu

ANNONS

Biljettinformation inför cupfinalen

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

En dryg månad återstår till finalen i Svenska Cupen mellan Hammarby och Malmö FF på Tele2 Arena. För dig som är säsongskortsinnehavare och medlem kommer det att ske ett försläpp av de biljetter Hammarby har tilldelats till finalen, och den 2 maj startar sedan den öppna biljettförsäljningen. Här är info om tid för biljettsläpp och om hur du går till väga för att säkra din plats till finalen. 

 

Till att börja med är det viktigt att understryka att Svenska Cupen-finalen arrangeras i sin helhet av Svenska Fotbollförbundet. Det innebär att det finns riktlinjer för hur arenan ska delas in, vilka platser som ska vara reserverade för respektive lag och arrangören (förbundet). Dessa riktlinjer sätts av Svenska Fotbollförbundet. I grunden innebär det att platserna fördelas lika mellan förbundet, Hammarby och Malmö. 

 

Hammarby har, som ett av de deltagande lagen i finalen, precis som Malmö, varit involverade i planeringsarbetet för finalen för att kunna säkerställa en så bra upplevelse som möjligt för alla supportrar och samarbetspartners, vilket möjliggjort att vi har fler platser till förfogande, drygt 20 000 biljetter.  

 

Mot bakgrund av detta har Hammarby Fotboll tagit beslutet att försöka tillmötesgå de önskemål som funnits sedan tidigare att säsongskortsinnehavare ska kunna köpa sin specifika säsongskortsplats även i Svenska Cupen. Tack vare en konstruktiv dialog mellan alla tre parter kan Hammarby Fotboll erbjuda den stora majoriteten av alla säsongskortsinnehavare sin plats. Det finns dock ett 100-tal personer där detta inte varit möjligt varför man istället kommer tilldelas en likvärdig plats på annan sektion. 

För dig som hammarbyare innebär detta följande: 

 

 

Du som har köpt säsongskort till Allsvenskan 2022 (herr) 

 

Du som har säsongskort till Hammarbys matcher (herr) vars plats är tillgänglig under finalmatchen*, kommer ges förtur att köpa din ordinarie säsongskortsplats i den mån det är möjligt. Detta kommer ske genom ett reservationsförfarande där din säsongskortsplats reserveras på ditt biljettkonto hos AXS. Här har du tre dagar på dig att betala för din reservation innan den släpps upp. Information om hur du betalar din reservation kommer du få via mejl från Hammarby Fotboll. 

 

Reservationstiden då du kan köpa din plats pågår mellan måndag 25 april 13.00 till onsdag 27 april 23.59. Du behöver inte stressa utan kan betala din reservation när som helst under den här perioden. 

 

 

Du som är medlem i Hammarby IF FF (vilket inkluderar säsongskortsinnehavare) 

 

Är du medlem i Hammarby IF FF, vilket du även är om du har säsongskort till herrarnas matcher i Allsvenskan 2022, kommer du att ges förtur att köpa biljetter före det allmänna biljettsläppet. 

Förköpsförfarandet kommer fungera precis som det brukar. Du får ett mejl med en biljettlänk och en förköpskod från Hammarby Fotboll som du använder för att kunna säkra biljetter till matchen. 

 

Som medlem kommer du kunna köpa max två (2) biljetter till matchen (först till kvarn gäller). 

Mejl med förköpskod kommer att skickas ut på morgonen torsdagen den 28 april. 

 

Inte medlem? Teckna medlemskap här innan 23.59 måndagen den 25 april för att omfattas av förtursrätten till cupfinalen. 

 

Förköpsperioden startar torsdag 28 april 13.00 och pågår till måndag 2 maj 10.00. 

 

 

För dig som inte har säsongskort eller medlemskap

 

Allmänt biljettsläpp till cupfinalen kommer att ske måndag den 2 maj klockan 13.00. Länk till biljettköp kommer att finnas tillgänglig på hammarbyfotboll.se i god tid innan. 

 

Allmänt biljettsläpp sker under förutsättning att det finns biljetter kvar att sälja. 

 

 

Datum för de olika biljettsläppen till cupfinalen

 

25-27 april – förtur för säsongskortsinnehavare (reservationsperiod)

 

28 april–2 maj – förköpsperiod för medlemmar i Hammarby IF Fotbollförening

 

2 maj – allmänt biljettsläpp

 

* Alla platser som i vanliga fall är sålda som säsongskort är tyvärr inte tillgängliga vid denna match. Det beror på fördelningen av biljetter mellan SvFF, Hammarby och Malmö FF som gäller enligt riktlinjer och avtal från SvFF. 

Du som har en plats som är otillgänglig för finalen kommer att tilldelas en plats på likvärdig sektion på arenan. Specifik information om detta får du via mejl från Hammarby Fotboll. 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS