Blanco efter finalsegern – "Från Division 1 till Champions League"

Av Redaktionen, Publicerat för 2 veckor sedan.

Hammarbys herrar bärgade på söndagen SM-titeln i futsal, efter 2-1 mot storsatsande IFK Göteborg. Här är huvudtränare Daniel Blancos tankar så här dagen efter guldet.

 

– Årets säsong kommer att gå till historien på alla sätt och vis! En otroligt lång säsong med en ovisshet och utmaningar som vi inte kunnat förutspå. Hammarby futsal antog utmaningarna på bästa sätt och det fanns ett otroligt bra fokus, från spelare till ledare, i väntan på vad som skulle komma. Detta har varit en nyckel för oss, att kunna prestera oavsett situation. Vi tog in spelare som höjde vår nivå ytterligare. Att få vinna två titlar i år där ett SM guld är en av dem säger mycket om hur hårt vi har jobbat.

 

– Vi ska inte glömma att Hammarby futsal har bara funnits i fyra år, varav en säsong gjordes i Division 1. Vi är oerhört stolta över att representera Hammarby, och att göra det på bästa sätt genom att vinna titlar. Nu ser vi fram emot ett Champions League-kval som kommer ge oss ytterligare erfarenhet och kunskap, för att fortsätta utveckla futsalen och vara en ledande förening i Sverige. Nu tar vi semester.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS