toggle menu

ANNONS

BST fördjupar sitt samarbete med Hammarby Fotboll

Av Redaktionen, Publicerat för 2 månader sedan.

BST – Berges Schakt och Transport AB och Hammarby Fotboll har förlängt sitt framgångsrika officiella- och dräktpartnerskap med ytterligare tre år. BST har dessutom valt att bli officiell partner och dräktpartner till Hammarby Fotbolls damlag samt initiativtagare till ett skolprojekt inom Samhällsmatchen. Ambitionen med detta utökade samarbete är att ge ännu bättre sportsliga förutsättningar för Hammarby Fotboll och att ta ett ännu större samhällsansvar. 

 

 Vi är väldigt glada över detta fördjupade partnerskap med Hammarby. Det är med stolthet vi nu går in i damfotbollen och att dessutom få till det nya skolprojektet tillsammans med Samhällsmatchen känns också otroligt viktigt, rätt i tiden och bra i hjärtat. Det vi ser och upplever hos Hammarby är alltigenom professionellt säger Jonathan Berge, ekonomichef på BST.

 

– BST Berges Schakt & Transport AB är ett väldigt seriöst och framgångsrikt familjeföretag inom sin bransch och de har varit lika professionella i samarbetet med oss på Hammarby Fotboll sedan 2017. Det som känns extra glädjande är att dialogen handlat om hur BST och Hammarby Fotboll tillsammans kan bidra och utveckla dels de sportsliga förutsättningarna för klubben men framförallt hur vi kan bidra och göra skillnad på ett positivt sätt för barn och ungdomar med riktade skolprojekt inom Samhällsmatchen. Vi ser fram emot ytterligare givande och framgångsrika år tillsammans med BST Schakt och Transport säger Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

 

Om BST Berges Schakt och Transport AB:

BST är ett schakt- och anläggningsföretag som är verksamt i Mälardalen och Stockholmsområdet. BST har specialiserat sig inom marksaneringar och besitter i dag en stor erfarenhet och brett kontaktnät inom området. Bland uppdragen finns såväl större som mindre entreprenader och kundbasen är såväl de stora byggföretagen som de lite mindre.

 

För mer information om samarbetet:

Kontakt: BST

Marknad och försäljning, Mathias Volmefjord 

Mail: mathias@bst-ab.se

+ 46 (0) 761 86 1692

 

Kontakt: Hammarby Fotboll AB

Key Account Manager, Erik Sundin

Mail: erik.sundin@hammarbyfotboll.se

+ 46 (0) 704 808012

 

 

Foto: Hammarby Fotboll

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS