Bygg Bajen – möjlighet att bidra till Hammarbys nya klubbhus

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 1 år sedan.

Snart startar bygget av Hammarby Fotbolls nya klubbhus på Årsta IP. Hammarby Fotboll står för finansieringen av den nya anläggningen, och vi vet att det också finns sponsorer och supportrar som vill bidra till bygget, och är du en av dem kan du läsa mer här om hur du går till väga. Besök också byggbajen.se för mer information!

 
 

Som vi berättade i förra veckan kommer arbetet med Hammarby Fotbolls nya klubbhus att inledas i höst. Detta är en milstolpe i klubbens historia, som det dessutom finns möjlighet för dig som sponsor och/eller supporter att vara med och bidra till.

 

Finansieringen av klubbhuset

  • Hela klubbhuset, inklusive markarbeten och ny parkeringsplats kostar totalt ca 35 miljoner kronor.
  • Hammarby Fotboll står för finansieringen av klubbhuset. Dels skjuter vi till egna pengar, dels kommer vi att låna pengar från en bank.
  • Vi vet att det finns både supportrar och sponsorer som vill vara med och bidra ekonomiskt till projektet, vilket givetvis är väldigt positivt – ju mindre vi behöver låna desto lägre kostnader kommer vi att ha framåt.

 

Av den anledningen inleder vi nu en insamling för det nya klubbhuset på Årsta. Om du vill vara med och bidra har du Hammarby Fotbolls eviga tacksamhet. På följande sätt ser strukturen för gåvor ut:

 

 

Årstavän – 500 kr

Du får ditt namn på minnestavla i receptionen i nya klubbhuset

 

 

Bronsnivå – 2 000 kr

Du får ditt namn på minnestavla i receptionen i nya klubbhuset, plus att du får en fin Pin

 

 

Silvernivå – 10 000 kr

Du får ditt namn på minnestavla i receptionen i nya klubbhuset, du får en fin Pin samt deltagande på invigningsfesten 2018

 

 

Guldnivå – 50 000 kr

Du får ditt namn på minnestavla i receptionen i nya klubbhuset, du får en fin Pin samt deltagande på invigningsfesten 2018 och slutligen får du namngivningsrätt till ett av utrymmena i klubbhuset (om du vill).

 

 

Vi har 5 akademiomklädningsrum, 1 omklädningsrum A-lag, 1 gym, 3 konferensrum = 10 namngivningsytor

 

 

Om du vill vara med och bidra med större belopp än så ber vi dig att kontakta Hammarby Fotbolls VD Henrik Kindlund: henrik.kindlund@hammarbyfotboll.se

 

 

 

Du kan swisha valfritt bidrag till: 123 275 47 11 eller gå till byggbajen.se för att bidra med de olika nivåerna som finns beskrivna ovan.

 

 

 

Information om klubbhuset:

  • På 2000 kvadratmeter kommer herrarnas A-lag ha tillgång till omklädningsrum, gym och övriga utrymmen.
  • Akademiverksamheten kommer att ha fem egna omklädningsrum samt egna förråd och rum för ledare.
  • På husets övervåning kommer föreningens och bolagets administrativa personal ha sina kontorsytor. På övervåningen kommer det även inrättas kök och matsal för spelare, ledare och övrig personal.
  • Huset kommer att stå i det sydvästra hörnet av idrottsplatsen, ca 8-10 meter från själva planen.
  • Själva huset är ett s.k. modulhus – det innebär att huset byggs helt färdigt i fabrik, sedan demonteras det och fraktas till Årsta där det monteras och färdigställs.
  • Klubbhuset planeras att stå färdigt våren 2018. Det innebär att markarbeten kommer att genomföras november – januari och därefter kommer huset att färdigställas på plats.

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS