toggle menu

Clean drink blir officiell partner till Hammarby Fotboll

Av Redaktionen, Publicerat för 1 månad sedan.

Hammarby Fotboll har signerat ett omfattande, tre-årigt samarbetsavtal med dryckesföretaget Clean drink som från och med den första mars blir officiell partner till Hammarbys dam- och herrlag, men även futsal och äldre akademilag.

 

Dryckesföretaget Clean drink ägs och drivs av bröderna Sebastian Kvissberg och Hugo Rosas. Sebastian och Hugo startade bolaget 2015 med en vision om att slå sig in på marknaden för funktionsdrycker. Nu, åtta år senare, har Clean drink verkligen tagit plats och lyckats etablera sig kraftfullt på marknaden med drycker helt fria från konserveringsmedel, taurin, socker och färgämnen, samt med ett imponerande antal konsumenter som uppskattar alla Clean drinks goda smaker och tillika funktioner.

 

– Det är med stor glädje vi kan presentera Clean drink som ny officiell partner till Hammarby Fotboll, samarbetet innebär att vi nu kan ta ytterligare steg i klubbens fortsatta tillväxt och utveckling. Med Clean drink får vi en funktionsdryck som på ett mycket bra sätt hjälper våra spelare i sin uppladdning inför träningar och matcher.  Richard von Yxkull, VD på Hammarby Fotboll. 

 

 – Att Clean drink erbjuder och säljer sina dryckesprodukter helt fria från tillsatser och konserveringsmedel, och även brinner för samma viktiga sociala hållbarhetsfrågor som vi gör utanför fotbollsplanen och de kritade linjerna, känns såklart mycket positivt, fortsätter Von Yxkull.

 

– Samarbetet med Hammarby Fotboll är vårt mest omfattande samarbete hittills och är vårt sätt att ge tillbaka till de unga som drömmer att bli fotbollsspelare, säger Sebastian Kvissberg, grundare och VD på Clean drink. 

 

– Hammarby Fotbolls initiativ Samhällsmatchen ligger helt rätt i tiden och är också en av anledningarna till att vi nappade på samarbetet; inkludering och gemenskap är viktigare än någonsin. Inom vårt samarbete med Hammarby vill vi vara med och bidra till ett mer inkluderande och mer hållbart samhälle, säger Hugo Rosas grundare av Clean drink.

 

Varmt välkommen till Hammarby Fotboll, Clean drink!

 

Mer info om samarbetet och presskontakt: 

Clean drink: sebastian@cleandrink.se

Hammarby Fotboll: tomas.lindgren@hammarbyfotboll.se

Läs mer om Clean drink

 

Foto: Henric Wauge

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS