Craft och Hammarby Fotboll lanserar ny kollektion - och ny webbshop

Av Redaktionen, Publicerat för 8 månader sedan.

Nu tar vi nästa steg i samarbetet mellan Craft och Hammarby och lanserar kollektionen Hammarby Merch som kommer att fylla Intersports butiker. Samtidigt öppnas en helt ny webbshop med exklusiva produkter.

 

 

I dag slår vi på dubbelt. Dels presenterar Craft sin nya kollektion som från och med i dag finns i Intersports butiker och dels öppnar webbshoppen Bajen Premium.

I Crafts ny Hammarby Merch finns tre kategorier:

  • Träning (med samma kläder som spelarna själva tränar i)
  • Hammarby collection (med supporterkläder)
  • Match (spelarnas matchställ för herr och dam)

 

– Hammarby är en unik klubb med sina otroliga supportar, stämningen på läktaren, imponerande tifon och inte minst den sportsliga satsning som är igång på allvar, säger Crafts vd Stefan Persson och fortsätter:

– Med kollektionen Hammarby Merch ger vi fansen möjlighet att visa än mer kärlek till klubben.

 

Klicka här för att komma till webbshoppen!

 

Utöver webbshoppen hittar du även produkterna i Intersportbutikerna i Skrapan, Kungens Kurva, Sickla, Farsta Centrum, Haninge, Drottninggatan, Liljeholmen och Södertälje. Välkommen in i någon av butikerna i dag, som redan är fullmatade med det nya sortimentet.

 

I samband med detta lanseras även den nya webbshoppen Bajen Premium. Där hittar du dels snygga arbetskläder från Jobman som framtagits tillsammans med Hammarby för att såväl den som bygger hemma som yrkesmannen kan visa de rätta färgerna hela tiden. Du hittar även premiumprodukter som Kennedyglasen från Orrefors, exklusiva läderprodukter och mycket mer.

 

Bajen Premium hittar du här!

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS