Dennis Widgren klar för Bajen

Av Love Gustafsson, Publicerat för 7 månader sedan.

Två dagar in på det nya året står det klart att Hammarby stärker upp i backlinjen – Dennis Widgren har nu skrivit på sitt avtal med Bajen. Den 24-årige vänsterbacken från Östersund tar därmed plats i den Hammarbytrupp som nu kör igång förberedelserna inför 2019 års tävlingssäsong. Avtalet mellan klubben och spelaren sträcker sig över tre och ett halvt år.

 

Sedan tidigare är det klart att Tim Söderström och Darijan Bojanic ansluter Hammarby lagom till försäsongsträningen börjar, och på onsdagen skrev alltså även Dennis Widgren på för Bajen.

 

– Dennis är trots sin relativt unga ålder en etablerad spelare som spelat en bra bit över 100 matcher för Östersund, och även spelat stora matcher i Europa League, och det känns väldigt bra att Hammarby i konkurrens med andra klubbar kan knyta honom till sig. Vi är säkra på att Dennis kommer att passa in väl i vårt spelsätt med sin passningsskicklighet och fina vänsterfot, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

 

Dennis Widgren är alltså 24 år och är född, uppvuxen och fotbollsfostrad i Östersund. Som ungdomsspelare kom han till Östersunds FK, och har varit med på hela den klättring klubben gjort genom seriesystemen. Men nu är det alltså dags att byta miljö helt och hållet – ny stad och ny klubb.

– Det känns bra att komma till Hammarby. Jag är i en ålder där jag känner att jag behöver en ny utmaning, och det var därför valde jag att komma till Hammarby. Så det ska bli en stor utmaning och jag ser fram emot att få spela inför Hammarbysupportrarna, säger Dennis Widgren.

 

 

Dennis Widgren

Född: 28 mars 1994

Längd: 180 cm

Vikt: 77 kg

Moderklubb: IFK Östersund

 

Foto: Hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS