toggle menu

Ekmanbuss Flexibussitet blir officiell busspartner till Hammarby Fotboll

Av Redaktionen, Publicerat för 4 veckor sedan.

EkmanBuss Flexibussitet och Hammarby Fotboll inleder ett flerårigt samarbetsavtal där EkmanBuss blir officiell busspartner för Hammarby Fotbolls båda representationslag och HTFF. EkmanBuss har även valt att under samarbetstiden vara delaktig i Samhällsmatchen och stötta verksamheten i olika former. Ambitionen med samarbetet är att ge den sportsliga verksamheten de absolut bästa, säkraste och mest hållbara transporterna som går och på sikt även kunna erbjuda föreningens ungdomslag bra förutsättningar vid restillfällen.

 

– Det är med stor glädje vi kan presentera EkmanBuss Flexibussitet som ny officiell busspartner, samarbetet ger inte bara vår sportsliga verksamhet en transport av högsta klass utan också en långsiktig samarbetspartner som stärker Hammarby Fotbolls alla delar, säger Richard von Yxkull, VD på Hammarby Fotboll.

 

– Det känns fantastiskt kul att vi efter en lång och givande process lyckats hitta fram till ett samarbetsavtal som sträcker sig över fyra år. En av de stora anledningarna till att Hammarby Fotboll och EkmanBuss väljer att ingå ett samarbete är att vi har en god samsyn kring jämställdhet, service och kvalité. EkmanBuss har dessutom under hela upphandlingsprocessen varit väldigt professionella, proaktiva och snabbfotade vilket ligger helt i linje med klubbens sätt att arbeta med partners. Vi ser fram emot många givande år tillsammansberättar Erik Sundin, Key Account Manager på Hammarby Fotboll.

 

 

– Vi är stolta över att få ingå i ett mångårigt partnerskap med Hammarby Fotboll. Valet för oss på EkmanBuss att vara med på denna gemensamma resa var enkel då vi har en ömsesidig samsyn där vi värdesätter tradition, kultur och passion. Kärlek, gemenskap och respekt är tre helt givna ledord för oss, säger Fredrik Anrin, Verksamhetschef på EkmanBuss Flexibussitet.

 

– För mig är bussar en passion och en tradition med en personlig historia där min kärlek för bussar växte fram från balkongen på Karlaplan. Mitt hjärta brinner extra mycket för att kunna vara med och förverkliga olika samhällssatsningar och jag ser fram emot att EkmanBuss tillsammans med Hammarbyfamiljen kan driva på nyckelfrågor. Jag är övertygad om att EkmanBuss och Hammarby Fotboll med hela sin organisation delar samma passion, gemenskap, tradition, kultur och framför allt respekt för våra medmänniskor. Vi är extra stolta att få vara Hammarby Fotbolls val som den exklusiva busspartnern säger Johan Ekman, VD och Grundare på EkmanBuss Flexibussitet.

 

 

Om EkmanBuss Flexibussitet

I mer än 30 år har ledord som småskalighet och personlig service etablerats som kännetecken för EkmanBuss Flexibussitet. Vårt motto är att vi alltid med Era behov som vår högsta prioritet ser transporten som en del av den totala upplevelsen. Vi ser aldrig några omöjligheter, det omöjliga kan ta lite längre tid. I vårt fall blir skräddarsydda resor med service, komfort, effektivitet och gränslösa möjligheter Flexibussitet, vårt naturliga ledord. Med våra miljövänliga och moderna bussar, i en eller två plan, med fokus på yttersta komfort och säkerhet garanterar vi alltid en helhetsupplevelse med det lilla extra. Vårt mål är att du som kund, oavsett om du befinner dig på en resa runtom i Sverige eller ute i Europa med EkmanBuss Flexibussitet ska känna dig trygg och få en minnesvärd upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer på: www.ekmanbuss.se

 

Foto: G40 Studio

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS