toggle menu

Elise Kellond-Knight förlänger med Hammarby – stannar säsongen ut

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarby har förlängt kontraktet med välmeriterade Elise Kellond-Knight. Den 27-årige australiensiska landslagsmittfältaren stannar säsongen ut.

 

Under förra veckan kom beskedet att Ann-Helén Grahm valde att lämna Hammarby och kort där efter gjordes det klart med Isak Dahlin som huvudtränare året ut. Nu står det klart att en annan viktig pusselbit finns med resten av säsongen, Elise Kellond-Knight – vars första kontrakt endast gällde fram till sommaruppehållet. 

 

Sportchef Johan Lager om förlängningen:

– Vi är mycket glada över att ha lyckats förlänga med Elise. Hon har visat att hon är en av de bästa mittfältarna i Damallsvenskan. Hon har både kommit in i gruppen och Stockholm på ett väldigt bra sätt, så det känns skönt. Vi tror att vi kommer få ut ännu mer av hennes spel framöver, säger Johan. 

 

Elise Kellond-Knight själv om förlängningen:

– Jag är väldigt glad över att ha förlängt med Hammarby för resten av säsongen. Att stanna var ett enkelt beslut ända sedan vi inledde diskussionerna förra månaden. Tiden har verkligen flugit i väg och det mottagande och stöd jag fått, både på och utanför planen, har varit ojämförbart med någon av mina tidigare klubbar. Det är både spännande och motiverande med vetskapen om att jag kommer få tillbringa resten av året med det här laget och jag ser framemot att få ännu fler chanser att visa vad jag går för i den grönvita tröjan, säger Elise. 

 

På söndag klockan 15 väntar Vittsjö på bortaplan, när landslagsuppehållet är till ända. 

 

Foto: Bildbyrån

 

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS