toggle menu

Elise Kellond-Knight överens med Melbourne City - lämnar efter säsongen

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Hammarbys australienska landslagsmittfältare Elise Kellond-Knight flyttar hem till Australien efter säsongens slut. – Tror att det finns stora möjligheter att få se henne i Hammarby-tröjan igen, säger sportchef Johan Lager.

 

Strax innan säsongsstart gjorde Hammarby klart med välmeriterade Elise Kellond-Knight på ett korttidskontrakt, vilket sedermera förlängdes under sommaren till säsongen ut. Nu står det klart att Elise vänder hem till Melbourne City i den australiensiska högstaligan, efter sista matchen mot Vittsjö GIK hemma den 27 oktober.

 

– Vi är såklart väldigt nöjda med Elises insatser i Hammarby. Hon har varit superprofessionell på alla plan och detta blir en viktig del av hennes uppladdning inför nästa års VM. Jag tror dessutom att det finns stora möjligheter att få se henne i Hammarby-tröjan igen, säger Johan.

 

Melbourne City är mitt uppe i W-Leagues säsong och ligger för närvarande på en fjärde plats i tabellen.

 

– Det känns väldigt inspirerande att snart få komma hem till Australien och spela i W-League för första gången på fyra år. Det var något av ett personligt mål jag satte upp förra året och jag är glad att det gick att lösa. Jag vill ta tillfället i akt att tacka alla inom Hammarby som fick mig att känna mig som hemma från första stund. Även Stockholm som stad har fått en speciell plats i mitt hjärta och jag hoppas kunna återvända till Hammarby igen inom en snar framtid, säger Elise.

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments