toggle menu

Elitettan: Information till dig som köpte biljetter till derbyt mot AIK

Av Hammarby Fotboll, Publicerat för 11 månader sedan.

Äntligen är säsongerna igång med matchspel igen, dessvärre utan publik än så länge. Detta vet vi har drabbat dig som köpte biljetter till derbyt mot AIK på Tele2 Arena som nu inte blev av som det var tänkt. Fram till 10 juli kan du som önskar ansöka om pengar tillbaka för biljetterna du köpt till matchen. Läs mer nedan.

 

Nu har du möjlighet att få dina pengar återbetalade för den/de biljett(er) du köpte inför damernas derby på Tele2 Arena. Klicka in dig på den här länken och logga in på ditt AXS-konto. 

 

Väl inne på ditt AXS-konto har du fram till den 10 juli att ansöka om pengarna tillbaka för matchbiljetterna. Efter den 10 juli kommer AXS påbörja utbetalningen till alla ni som ansökt om återbetalning. De kommer självklart försöka lösa pengarna tillbaka till dig så snart som möjligt efter 10 juli, men det kan dröja upp till fyra veckor i dessa tider. Vi hoppas ni har förståelse för detta.

 

Om du inte önskar pengarna tillbaka så behöver du inte göra någonting alls för att låta pengarna stanna kvar i klubben. Som klubb är vi oerhört tacksamma för alla ni som väljer det alternativet, men vi har såklart även full förståelse för dig som önskar ersättning för matchbiljetterna i och med att matchen inte spelades med publik.

 

Vid frågor, vänligen kontakta biljetter@hammarbyfotboll.se så försöker vi svara dig så snart vi bara kan.

 

Tillsammans är vi Hammarby.

 

Under torsdagen (25 juni) skickas ett mail ut till berörda köpare med samma information som ovan.

ANNONSER

Comments

comments