toggle menu

Emma – "Ett av de tuffaste beslut jag någonsin behövt ta"

Av Redaktionen, Publicerat för 9 månader sedan.

Det står alltså klart att det inte blir någon grönvit fortsättning för Emma Jansson. Här är hennes hälsning om tiden i klubben och beslutet:

 

För tio år sedan, 2012, fick jag chansen att först börja träna och sedan spela med Hammarby IF då jag som 16-åring skulle ta steget från min moderklubb.
Och det känns både som i går men också som en helt annan värld. För vilken jäkla resa jag har fått vara med om!!

 

Från en undanskymd tillvaro på ett rätt ålderstiget Hammarby IP där vi bytte om bland spindelnäten i källaren under Gula Villan, till att i dag ha en superprofessionell miljö med förutsättningar jag bara kunde drömma om första gången på södra Södermalm.

 

Henric Wauge

 

Jag är otroligt tacksam för att jag har fått vara en del av hela resan och där klubben befinner sig i dag. Det skulle vara omöjligt för mig att dels räkna upp alla minnen, både bra och dåliga, men självklart sticker Älvsjö borta 2020 och rekordderbyt 2021 ut som fantastiska dagar jag alltid kommer att bära med mig.

 

Det har ju passerat så otroligt många människor som var och en för sig har betytt väldigt mycket för mig men också för den resa som hela klubben fått vara med om, men det som är viktigast för mig att få säga är framförallt tack till alla fantastiska supportrar som dels bidragit i allra högsta grad till där Hammarby är i dag, men även för mig personligen gjort de senaste fem åren till något jag aldrig kommer att glömma. Ni är otroliga!!

 

Henric Wauge

 

Beslutet att inte förlänga mitt kontrakt har varit ett av de tuffaste jag någonsin behövt ta, framför allt för att det är en enorm ära att vecka ut och vecka in få spela för den här klubben och framför er supportrar.

 

Jag är nu dock i en fas av min fotboll där jag känner att jag behöver en ny utmaning och en ny miljö som gör att jag kan ta ytterligare steg i min utveckling. Fotbollen är konstig och det går ju aldrig att lova någonting, men om jag så här strax innan jul får önska någonting, så är det att det här inte är ett ”hej då” utan ett ”på återseende”!! DET ÄR NI SOM ÄR HAMMARBY!!

 

 

Foto överst: Kenta Jönsson

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS