toggle menu

Emma Jansson tillbaka i Bajen

Av Redaktionen, Publicerat för 4 år sedan.

Nu står det klart med damernas första nyförvärv och det blir ingen mindre än Emma Jansson (född 1996), som tillhörde truppen så sent som 2015. Under årets säsong har hon tillhört KIF Örebro och innan dess Eskilstuna United. Avtalet sträcker sig över två år och Emma kommer att spela i tröja nummer 10.

 

 

Emma själv är glad över att vara tillbaka i Hammarby.

 

– Det känns jättekul att Bajen ville ha hem mig igen och jag har fått jättebra intryck av ledningen i Hammarby och framförallt Olof. Jag var imponerad av Hammarbys fjolår och av deras sätt att aldrig ge sig i matcherna. Jag har haft många bra stunder i Hammarby och jag har verkligen saknat Bajenfamiljen, så det känns jättekul att få komma hem och uppleva det igen på nya Kanalplan. Jag ser mycket fram emot nästa säsong, säger hon.

 

 

Hammarbys huvudtränare och sportchef Olof Unogård är mer en nöjd med att ha gjort klart med Emma Jansson.

 

 

– Oerhört nöjd. Emma har stått högt upp på önskelistan och är en spelartyp vi saknat under ganska lång tid. En forward som är snabb i djupled men även stark i det felvända spelet, och som också jobbar väldigt hårt i försvarsspel. Jag är övertygad att hon öppnar upp fler möjligheter i vårt spel och är väldigt spänd på att se henne hos oss. Jag vill också passa på att tacka Anders Nilsson, klubbchef i Örebro, och Emmas agent Mara J Karlsson på CMG, för att vi rott detta i land.

 

 

Foto: Bildbyrån

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS