toggle menu

Emma Westin tillbaka i Hammarby

Av Marcus Bolldén, Publicerat för 1 år sedan.

Det står nu klart att Emma Westin återvänder till Bajen. 23-åringens studier på University of California i Berkeley (USA) är nu slutförda och ett avtal över 2022 har tecknats. 

 

– Det känns oerhört kul att Emma kommer hem och väljer Hammarby igen. Hon har överraskat oss positivt varje gång och det skulle inte förvåna mig om hon gör det igen. Hon är en extremt ambitiös spelare som jobbar för lagets bästa, säger sportchef Johan Lager.

 

 

Den fjärde grönvita sejouren är alltså ett faktum för den nu utexaminerade Emma Westin. Efter att ha anslutit till grönvitt under sommarperioderna mellan terminerna 2018/2019 skulle Emma slå sig in rejält i laget under 2020. Med coronapandemins inledande framfart världen över samma vår blev den vändan i Bajen längre än de tidigare och hon fanns med i laget säsongen ut.

 

Med sina elva poäng på 23 matcher från högerkanten var Westin en viktig kugge och delaktig i uppflyttningen till finrummet inför i år. Nu ser hon fram emot att äntligen få skörda en del av den frukten och förbereda sig för sin första allsvenska säsong.  

 

– Det känns jättekul att vara tillbaka! Jag har trivts väldigt bra under mina tidigare perioder här och det känns spännande att få vara med på riktigt nu. Jag ser fram emot att få spela på allsvensk nivå och Hammarby känns som en perfekt klubb för mig att göra det i, säger Emma.

 

Varmt välkommen tillbaka i grönvitt, Emma!

 

 

Foto: hammarbyfotboll.se

ANNONSER

Comments

comments

ANNONS